Ottelun alussa menetettiin kymmenen pistettä peräkkäin, ottelun lopussa kärsittiin yhdeksän pistettä peräkkäin: tämä on ranskalaisen Johan Bergeronin (157) kärsimä kauhea tasee maailmanlaajuisesti) ja Thomas Leygue (171e) Fernando Belasteguinia vastaan ​​(11e) ja Arturo Coello (15e). Tämän lopputulos 1/16e finaali: 6/1 6/0 espanjalais-Argentiina-parille.

Alussa kauhealle paineelle kliinisen tarkkuuden (Bela) ja uskomattoman voiman (Coello) vastustajia kohtaan alttiina kolmivärit pelasivat rohkeasti onneaan Palais des Sports de Toulousen valloitetun mutta vielä harvan yleisön edessä.

Häikäilemättömien lukujen lopettamiseksi ranskalaiset ovat tehneet 15 pistettä 50 minuutin aikana, jotka tämä ottelu kesti (7-1er sarja, 8 toiseen). Heidän vastustajansa oli yhteensä 51 (27 in 1er erä, 24 toisessa), muuntaa 5 kuudesta taitepisteestään.

Positiiviset pisteet: Leygue ja Bergeron tekivät vain kolme pakollista virhettä, kun taas Bela ja Coello tekivät 8. Mutta jälkimmäinen voitti ottelun ennen kaikkea voittopistein: 25-3!

Muistamme ottelun neljännen pelin, joka aloitettiin ihanteellisesti Thomas Leyguen kahdella voitolla ja sen jälkeen Belan verkossa tapahtuneella virheellä. Ja viimeisessä punto de orossa Leygue voittaa palvelupelinsä äärimmäisellä ja vapauttavalla murskauksella ruudukkoon ja voittaa.

Paikalliset pelaajat johtivat toisessa erässä 3-0, ja he jopa ottivat melkein Arturo Coellon palvelukseen Belasteguinin kahden suuren virheen ja Leyguen voiton jälkeen. Mutta kolme taitepistettä ei riittänyt pitämään vastustajan höyryrullasta.

Arvio seikkailusta: kauniita hetkiä padel, näyttäviä pisteitä ja paljon ranskalaisten keräämää kokemusta.

Ilmainen piste, jonka erotuomari tarjoaa ranskalaisille

Hetken epäröinti merkitsi tätä ottelua 5. erän 2. pelissä: kun ranskalaiset olivat perässä 0-15 Leyguen tarjoilussa, Coello päätti upean pisteen voittoon. Mutta erotuomari ilmoittaa 15-15 0-30 sijaan. Pelaaja jatkaa ja kun tulostaululle tulee 15-30 (todella 0-40), erotuomari ilmoittaa 15/40. Eikä hän peräänny pelaajien yllätyksestä huolimatta tietoisena pelanneensa vain kolme pistettä, ei neljää.
Ranskalaiset ovat siis keränneet virallisesti 16 pistettä käytännössä 15 pisteen sijaan.

Seurataksesi muita kokouksia, ja ranskaksi, Se tapahtuu ICI !

40 vuoden tenniksen jälkeen Jérôme putoaa pottiin padel vuonna 2018. Siitä lähtien hän ajattelee sitä joka aamu parranajon aikana ... mutta ei koskaan parranajoa pala kädessä! Toimittaja Alsacessa, hänellä ei ole muuta tavoitetta kuin jakaa intohimonsa kanssasi, puhutpa sitten ranskaa, italiaa, espanjaa tai englantia.