WPT Madrid Masters: Araujo/Talavan kesyttää Salazarin/Triayn

Uusi sensaatio tänä torstaina WPT Madrid Masterin aikana. Jälkeen Tapian ja Gutierrezin eilen pudottaminen miesten arvonnassa on naisten arvontaan sijoitetun 1:n vuoro viedä ovi ennenaikaisesti.

Mikään ei mene hyvin maailman ykkösmaille Alejandra Salazarille ja Triaylle! Heidän jälkeensä erittäin raskas tappio WPT:n finaalissa Tukholmassa (Sánchez / Josemaria voitti 6/1 6/1), he jättivät WPT Madrid Masterin 1/8 finaalissa.

Sofia Araujo 19. ja Marta Talavan Ruiz 22

Vapiseva käsi?

Heidän päivän teloittajansa on yllättävä espanja-portugali-pari, jonka muodostavat Marta Talavan Ruiz (22.) ja Sofia Araujo (19.). Jälkimmäinen johti 7/6 5/2 ottelun 1h45 jälkeen, jolloin heillä saattoi täristä käsivarsia. Talavan Ruiz palveli ottelussa tilanteessa 5/4 kahden pisteen erolla. Mutta maailman ykkönen oli sitten ylpeydenpurske, joka palasi 1/5.

Luulimme, että Talavan ja Araujo antautuvat periksi, mutta he pitivät servonsa äärimmäisessä johtoasemassa 6/5 johtoon ja tekivät toisen odottamattoman tauon ja voittivat toisen erän ja ottelun jännityksen 2:11 jälkeen.

Tulos, joka upottaa Salazarin ja Triayn epäilyihin ja avaa bulevardin Ariana Sanchezille ja Paula Josemarialle (TdS 2), jotka ovat tällä hetkellä täynnä luottamusta.

Kuusi punto de oroa yhtä vastaan

Ottelutilastot ovat kaunopuheisia: vaikka he tekivät 8 pistettä vähemmän kuin Salazar ja Triay, Araujo ja Talavan voittivat suorissa sarjoissa. Paljon realistisempia ja tehokkaampia keskeisillä hetkillä, he muuntavat 5/9 taitepalloa – kun vastustajat saavat vain 4/12. Ja "punto de oro" -kilpailun tulokset ovat selvät: 6-1 päivän voittajien hyväksi!