Paula Josemaria ja Ariana Sanchez voittivat kahdessa viimeisessä turnauksessa pettymyksen World Padel Tour Marbella Master finaalissa Las Heras/Virsedaa vastaan turnauksen yllätys naisten kesken.

Las Heras ja Virseda olivat kuitenkin aloittaneet tapaamisen täydellisesti tarjoten erittäin korkeaa pelitasoa, kuten tässä poikkeuksellisessa kohdassa voit nähdä.

Heille erityisen tämän viikon vauhdissa ulkopuoliset voittivat ensimmäisen kierroksen 6/4.

Mutta toisen kierroksen alussa Josemaria ja Sanchez painostivat hieman enemmän, minkä ansiosta heillä oli varaa nopeaan taukoon. Suosikit olivat tulleet otteluun ja Las Herasin ja Virsedan täytyi työskennellä ollakseen jäämättä jäljelle tulostaululla.

Tarkemmin sanottuna rankingin numero 2 voitti loogisesti toisen kierroksen 6/3 ja kaikki piti tehdä uusiksi ulkopuolisille. Ne, jotka pelasivat siellä aivan ensimmäisen finaalinsa Openilla, joutuivat edelleen kurkkuun ratkaisevan erän alusta. Jos he onnistuivat palaamaan peliin murtamalla 3/3, dynamiikka suosi Paulaa ja Arianaa, jotka ottivat jälleen vastustajiensa palvelukseen ja juoksivat kohti voittoa: 4/6 6/3 6/3.

Se on todellinen paluu etualalle Josemarialle ja Sanchezille, jotka voittivat kauden toisen mestaruutensa, hieman yli kaksi kuukautta ensimmäisen Vigossa maaliskuun lopussa saadun tittelin jälkeen. Numerot 2 ovat palanneet muotoon ja meidän on ilmeisesti oltava varovaisia ​​niiden suhteen Wien muutamassa päivässä.

Nyt on miesten finaalin aika Juan Lebronin ja Ale Galanin välillä Momo Gonzalezin ja Alex Ruizin vastaan! Ennennäkemätön finaali espanjalaisten maailmanmestarien välillä!

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !