A Madrid-areena melkein valmiit tälle kauniille julisteelle, ne ovat Paula Josemaria ja Ariana Sanchez jotka voittivat upean taistelun Viimeinen mestari World Padel Tour. He pelaavat välierät huomenna päin Rieraa / Llagunoa.

Bea ja Marta ottavat ohjat

Ottelun erittäin miellyttävässä alussa Bea ja Marta palvelevat vastustajiaan kolmannessa erässä.Neljäs taitepiste on oikea lyönti pöytään.

Seuraavasta pelistä lähtien Ari Sanchez ja Paula Josemaria kiristävät ruuvia saadakseen syöttönsä takaisin. Ottelu on herkku lähes 10 000 katsojalle. Sarja jatkuu palvelimien erittäin hyvin hoidetuilla palvelupeleillä.

Yli tunnin pelin jälkeen tässä ensimmäisessä erässä tapahtui se, mikä vaikutti väistämättömältä, koska keskustelut olivat tasaisia: tie-break.

Tässä ratkaisevassa pelissä pelaaja ottaa yliotteen. Marta Ortega tekee esityksen voittamalla pisteitä oikealta puoleltaan. Sivunvaihdossa Paula ja Ari palaavat seinään (5-1). Mutta WPT-rankingin kakkospari ei koskaan anna periksi. He palaavat kisaan, mutta Bea Gonzalez päättää lopulta upealla pehmusteella. 2/7 (6-7)

marta-ortega_bea-gonzalez_estrella-damm-madrid-master-final-2021__dsc3976-copia-1170x658

Ylivertaisuus lopulta hyödyllinen

Toisen erän alusta lähtien Paula ja Ari haluavat saada asiat kuntoon. He panivat paljon energiaa ensimmäisestä pelistä, mutta eivät voi muuttaa kahta taitepistettä. Seuraavassa paluupelissä he menettävät uuden "punto de oron". Bea ja Marta voittavat kaikki tärkeät pisteet, ja se on erittäin hyvä merkki...

Paula ja Ari näyttävät hieman ylemmältä tässä toisessa erässä, mutta Gonzalez / Ortega pitää shokista kiinni ja johtaa kilpailua. Marta ja Bea murskaavat vihdoin 9. pelissä. He olivat koukussa lankaan ja kolmisuuntainen ero Arista saa hänet päästämään irti!

Paula Josemaria ja Ari Sanchez pysyvät vahvoina palvelussa - kuten koko erän ajan - ja työntävät ottelun kolmanteen erään! 6/4

paula-josemaria_estrella-damm-madrid-master-final-2021__dsc4490-copia-1170x658

Jännityksen lopussa

Paula ja Ari osoittavat ylivoimansa ja upottavat vastustajansa ratkaisevan erän alusta. Taika on jättänyt Bea/Marta-parin, jotka eivät enää näytä pystyvän kohtaamaan voimiaan.

Mutta Bea ja Marta, joilla on tähän mennessä kauden parhaan pelinsä, eivät halua menettää sitä! He kaatavat vastustajansa ja kääntävät tilanteen toisin. 0/2 - 3/2 muutamassa minuutissa!

Bea Gonzalez on palannut ja hän valaisee peliä lahjakkuudellaan. Ratkaiseva erä viedään jälleen äärimmilleen. Yleisö tietää sen ja luo suuren tunnelman.

Ari Sanchez ja Paula Josemaria pitävät tauon kriittisimmällä hetkellä. Siksi espanjalaiset tarjoavat itselleen mahdollisuuden syöttöön ottelussa, mutta henkisesti halkeilevat. Meillä on uusi tie-break!

Tasapeli näyttää puolivälieriin tänä aamuna. Paula ja Ari ovat kiinteitä, kun taas Bea ja Marta räjähtävät. Sanchez / Josemaria päätti tämän uskomattoman lähes 3 tunnin ottelun: 7/6 (7-0)

Paula:”Olemme erittäin iloisia saadessamme olla täällä. Tämä on ensimmäinen voittoni Master-finaalissa, joten en voisi olla onnellisempi. Tällä voitolla on arvoa, koska tiimityömme antoi meille mahdollisuuden tulla siitä ulos.

Ari:"Haluan kiittää yleisöä, joka antoi meille mahdollisuuden voittaa tämän kokouksen. Martalla ja Bealla oli uskomaton peli. He ansaitsisivat voiton tänään.

Voit nyt seurata välistä yhteenottoa Bela / Coello ja Di Nenno / Navarro suorana Canal + Décaléssa tai alla YouTubessa:

Hänen nimensä perusteella voimme arvata hänen espanjalaisen ja italialaisen alkuperänsä. Lorenzo on monikielinen intohimoinen urheilu: journalismi kutsumuksesta ja tapahtumat palvonnan kautta ovat hänen kaksi jalkaansa. Hän on kansainvälinen herrasmies Padel Magazine. Näet sen usein erilaisissa kansainvälisissä kilpailuissa, mutta myös Ranskan suurissa tapahtumissa. @eyeofpadel Instagramissa nähdäksesi hänen parhaat kuvat padel !