Turnaus turnauksen jälkeen Paquito Navarron ja Juan Tellon muodostama pari kiihtyy. Espanjalainen ja argentiinalainen osoittivat sen viime yönä voittamalla WPT Mexico Openin, ensimmäisen yhteisen mestaruutensa – ja toisen paquito tämän kauden jälkeen joka kerättiin Santanderista Martin DiNennon kanssa.

Mutta tämä menestys ei ollut helppo saavuttaa, sillä pokaalin nostamiseen tarvittiin kolme erää Franco Stupaczukia ja Pablo Limaa vastaan. Ensimmäinen kierros päättyi tie-breakiin, jota selvästi hallitsi Navarro / Tello (7/2). Mutta jälkimmäinen kävisi sitten läpi argentiinalaisen ja brasilialaisen lain toisessa (6/1), ennen kuin palasi taisteluun.

Kolmannessa erässä 5-5 kaikki oli mahdollista kahdelle joukkueelle, mutta Paquito ja Juan tekivät tauon ja voittivat tämän ensimmäisen turnauksen yhdessä (3/7 6/1 6/7), vain kolmannen kiisti heidän kanssaan. pari. He ovat varmasti hyötyneet Galan / Lebronin ja Belasteguin / Coellon paketeista sekä Tapian ja Sanyon ennenaikaisesta tappiosta. Mutta pelitasoa, jonka he esittivät Meksikossa ja heidän parannettava paikkansa – Navarron kanssa, joka pysyy aloittelijana radan oikealla puolella – ovat lupaavia heidän seuralleen.

Numero: 1

On vaikea uskoa finaalin lopussa kolmessa erässä: Paquito Navarro ja Juan Tello saivat vain yhden taitepisteen koko ottelun ajan. Mutta ei mitä tahansa: hän saapui 6-5 niille viimeisessä sarjassa ja 40A. Toisin sanoen punto de oro, joka oli myös ottelupallo. Ja tämä ensimmäinen tilaisuus oli oikea, kun Pablo Lima heitti verkkoon, jonka on täytynyt olla erityisen vihainen itselleen.

Tämä voitto on andalusialaiselle 24. turnauksessa World Padel Tour ja toinen hänen argentiinalaiskumppanilleen, joka oli aiemmin ollut yhdessä seitsemän vuotta Federico Chingoton kanssa.

aiemmin Alejandra Salazar ja Gemma Triay voittivat Paula Josemariaa ja Ariana Sanchezia vastaan, voittaen 11. mestaruutensa tällä kaudella.

40 vuoden tenniksen jälkeen Jérôme putoaa pottiin padel vuonna 2018. Siitä lähtien hän ajattelee sitä joka aamu parranajon aikana ... mutta ei koskaan parranajoa pala kädessä! Toimittaja Alsacessa, hänellä ei ole muuta tavoitetta kuin jakaa intohimonsa kanssasi, puhutpa sitten ranskaa, italiaa, espanjaa tai englantia.