Se on mennyt vähän tutkan alle, koska Dubain maailmancup, mutta tämä viikko oli a WPT Challenger Torrent.

Ja naisten joukossa ovat juuri voittaneet kilpailun Alayeto-kaksoset, jotka on sijoitettu 1.

Finaalissa se oli ennennäkemätön pari, joka koostui veteraani Marta Marrerosta ja nuoresta Claudia Fernandezista, jotka kohtasivat Mapi ja Majo.

Ja kokouksessa, jolla oli hyvin omaperäiset kasvot, viimeksi mainittu voitti: 6/0 6/7 6/1.

Seba Neronen valmentamat pelaajat voittivat näin ollen kauden ensimmäisen mestaruutensa ja olivat täynnä luottamusta ennen Malmö Openia.

Nyt on miesten finaalin vuoro. Se vastustaa Sanzia / Nietoa ja Lampertia / Capraa ja seuraa juuri alla:

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !