Delfi Brea ja Tamara Icardo voittivat semifinaalit World Padel Tour Valencia Open vastaan ​​Paula Josemaria ja Ari Sanchez.

Hallittuaan Marreroa / Sainzia kahdessa erässä puolivälierissä, Delfi Brea ja Tamara Icardo saapuivat hienoon kuntoon neljässä viimeisessä. Omalta osaltaan Paula Josemaria ja Ari Sanchez, joilla oli kärsinyt Mesasta / Jensenistä, olivat välttämättä enemmän vaurioituneet.

Ero muotoon, joka tuntui alusta alkaen, kun ensimmäinen erä voitti 6/2 sijoitetulla numerolla 5. Sanchez ja Josemaria eivät kuitenkaan ole turhaan toinen maailmanpari. Revanchistit, he poimivat nopeasti pisteet, vuorostaan ​​syöttäen 6/2 vastustajilleen.

Kolmas kierros oli koukussa ja parhaassa dynamiikassa ollut pari tiesi kuinka saada se! Voitto 6/2 2/6 6/4, Brea ja Icardo pelaavat kauden ensimmäisen finaalinsa huomenna, he voittivat viime vuonna kaksi mestaruutta, joista yhden jo Valenciassa. Todiste siitä, että he osaavat käyttää kaiken tuen yleisöltä, täysin sitoutuneena paikallisen Icardon aiheeseen.

Joka tapauksessa mukava kosto tälle parille, joka oli aloittanut vuoden 2022 vaikeasti Tamaran rannevamman vuoksi. Huomenna Salazar/Triay tai Gonzalez/Ortega vastaan ​​espanjalais-argentiinalainen pari yrittää voittaa ensimmäisen mestaruutensa tänä vuonna.

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !