Omenapuu / Merrien ja Gimenez / Michel pyramidien katolla

Le Head Padel Open Pyramids-klubilla vastasi yksinkertaisesti hänen ensimmäistä avaustaan padel ensimmäisen perustamisensa jälkeen padel vuonna 2008. Pommier / Merrien ja Gimenez / Michel ovat voittajia tässä HPO: ssa.

Omenapuu / Merrien suojelijana

Tämän ensimmäisen turnauksen historia muistaa, että naisten joukossa finaali oli 100% Pyramidien pelaajia. Pommier / Merrien -pariskunta, joka oli ennen turnausta iso suosikki, pysyi paikkansa voittamalla finaalissa Renvoisé / Binisti vastaan ​​6/1 6/3.

Suurelta Gimenez / Micheliltä

Kilpailun ykkönen, kuten naisilla, Gimenez / Michel säilyttivät paikkansa tässä turnauksessa. ja voitti 1 erässä (2/6 3/6) paikallista paria Rambaud / Binisti vastaan.

Hyvä finaali, mutta menetetyt mahdollisuudet paikallisille, joilla on ollut paljon palloja, ottamaan vastaan ​​vastapalvelu. Gimenez / Michel -pariskunta ei antanut mitään ja osoitti tarkkuutta kuumina hetkinä, kuten tässä ottelun viimeisessä ottelussa, jossa sitä johdetaan useita kertoja 30/0 voittaakseen pelin ja ottelun.

Huomaa, että Gimenez / Michel-pari edustaa Val-de-Marne-liigaa seuraavissa Ranskan mestaruuskilpailuissa.

Hyvät esitykset

Pyramidiparit ovat osoittaneet, että niihin tulisi luottaa tästä lähtien, ja se voi alkaa seuraavissa turnauksissa National Padel Cup Bois d'Arcy -klubilla 20. toukokuuta ja Pecqin P500-klubilla.

Azilinon / Lanouguere-pari saavutti ensimmäisen puolivälieränsä hyväksytyssä turnauksessa.

Couhault / Legrand saavuttaa erittäin hyvän suorituskyvyn pääsemällä välieriin.

Gest / Renaud ei ole kaukana turnauksen suorituskyvyn saavuttamisesta häviämällä vain super-tie-break-turnauksen siemen nro 6 vastaan: Delorme / Lefebvre.

Franck Binisti - Padel Magazine
Valokuva-albumi: https://www.facebook.com/pg/PadelAikakauslehti / valokuvat /? Välilehti = albumi & albumitunnus = 1328124830617965