Vuoden 2023 nuorten MM-kisat – Ranska voittaa jännityksen lopussa

Ranskalaiset pelaajat onnistuivat kääntää suuntauksen tässä joukkueottelussa portugalilaisia ​​pelaajia vastaan. Huonosti aloitettu aikaisin aamulla, U14-ottelun tappiolla raskaalla maalilla, 6/0 6/0, ranskalaiset pelaajat käyttivät reserviään ja voittivat lopulta 2-1.

Ratkaisevassa ottelussa missä Bahurel/Psonka joilla oli tietty paine olkapäillään tuoda voittopiste Ranskalle, ranskalainen pari aloitti huonosti, kun tauko myönnettiin alusta alkaen. Koko erän ajan molemmat pelaajat jahtaavat tulosta. Mutta taukoa parhaimmillaan, sitten tauko 5-5 antaa heille mahdollisuuden ottaa etua ensimmäistä kertaa ottelussa: 7/5.

Toisessa sarjassa kuvio on samanlainen kuin tämä. Bahurelin ja Psonkan rikkovat kaksi portugalilaista pelaajaa, yritteliäsempi tällä kierroksella. Led 6-5, Bahurel ja Psonka onnistuvat vihdoin työntämään vastustajansa ratkaisevaan tie-breakiin. Voitto trikoloreille 7/6 toisessa erässä.

Ranskalaiset pelaajat tiesivät, kuinka remobilisoitua joka kerta oikeaan aikaan tässä kokouksessa. Ohjelman jatko: Ranskan miesten joukkue, joka kohtaa Meksikon. Ja Kimy Barla ja Lou Lambert Agosti nähdään klo 17 myös heidän Openin semifinaalissa.