A1Padel France Open – Yhteenveto 1/16-finaalista

Saimme yllätyksiä Beausoleilissa A1:n 16/1-finaalin toisessa osassaPadel Ranskan avoimet.

Se on ohi Benjamin Tisonille ja Victor Menalle

Se on ohi Ranskan miesten arvonnassa. Automatisoinnin puutteessa Benjamin Tison ja Victor Mena hävisi argentiinalaisparille Parra/Frugoni. Ranskalais-espanjalainen kaksikko oli vielä voittanut ensimmäisen kierroksen 7/6. Mutta 14. siemen käänsi lopulta pelin ja voitti 6/7 6/3 6/4.

Joseph Gaspar et Diego Batista tarjota itselleen päänahan siemen numero 11. Espanjalaiset voittivat 6 / 2 6 / 0 contre Juan Restivo ja Gustavo Nunes.

Mökit et Gutierrez pelkäsi paraguaylaisen kaksikon edessä Castaneyra/Kuhner. Kaksi argentiinalaista voittaa kolmessa erässä 6/4 4/6 6/4.

Agustin Torre et Diego ramos varmistaa heidän pääsynsä kilpailuun. Sevillan mestarifinalistit syrjäyttivät argentiinalaiset helposti Rubini ja Almada 6.

espanjalaiset Jose Luis Rodriguez ja Antonio Luque ovat vahvistaneet lippunsa 1/8-finaaliin. Kaksi kierrosta riitti sijoitetulle numerolle 10, joka voittaa 6/1 6/1 Ensseleiniä ja De Lizarzaa vastaan.

Päivän shokissa, TS12 Morillas/Flores kohtasi TS13, González/Peiron. Espanjalainen ja brasilialainen voittivat kahdessa erässä 6. 4/6.

Lista päivän tuloksista

Ranskalainen pari finaalipöydässä

Lucile Pothier ja Jessica Ginier onnistuivat nousemaan naisten finaaliin alkaen A1 Padel France Open Beausoleilissa. Kolmivärinen pari liittyy Wendy Barsotti ja Elodie Invernon 1/8 finaalissa.

Carla Touly / Catarina Dos Santos ja Marie-Amelie Dardaine / Camille Sireix ei onnistunut hyväksymään.