Devos / Val voittaa avoimen Padel alkaen Amiens - P250

Paluunsa vuoksi Tennis Club Amiens Métropole tarjosi a Padel - P250 tänä viikonloppuna. Ja Val / Devos-pari voittaa turnauksen padel.

Pohjoismainen pari Charles Val ja Gatien Devos onnistuivat voittamaan turnauksen monimutkaisen ensimmäisen kierroksen jälkeen, jossa pari ei mennyt kauas poistumisesta ja "ensimmäisestä" (tappio ensimmäisellä kierroksella).

Kaudella 1/4 Devos / Val kohtasi kaikki pelottavan joukkueen: Eric Quilletin ja Benjamin Kosirin.

Voitto 3. setin super-tie-breakissä ... Tämä osoittaa kuinka monimutkaista se oli ”ottelun ollessa korkea ja matala pelitason suhteen”Selittää Gatien Devos.

Puoliksi Devos / Val-pari voitti Doumaine / Derouvroy -parin 6/4 6/1. Ensimmäinen sarja, jonka Douaine / Derouvroy olisi pitänyt voittaa, mutta Val / Devos menee pieleen.

Loppujen lopuksi se menee. 6-2 6-4 paikallista Bardoux / Gabaa vastaan! Peli sujui sujuvasti lukuun ottamatta pelkoa 5 ohitetun ottelupisteen jälkeen ja jossa tilat olivat palanneet 5/2: stä 5/4: een toisessa. Mutta vielä oli pitkä matka palata tähän finaaliin.

Tämä on siis Devos / Val-parin uusi voitto sen jälkeen, kun P500 voitti Orléansissa 2 viikkoa sitten.