G3PM – Positiivinen Tisonin / Zapatan tappiosta huolimatta…

Seikkailun loppu Greenweez Paris Premier Padel Major Ranskan ja Espanjan parille Benjamin Tison / Teo Zapata, joka hävisi Pariisin turnauksen ensimmäisellä kierroksella Roland-Garrosin keskustassa.

Arvonta julisti vaikean ottelun sijoitettua 10:tä vastaan! Silti Benjamin ja Teo eivät olisi olleet kelvottomia, mutta Leal/Ricon marssi näyttää silti hieman liian korkealta tästä ripustetusta toisesta erästä huolimatta.

Ensimmäisessä erässä espanjalainen pari voittaa 100 % ensimmäisistä syöttöistään ja 84 % sekunneistaan. Riittää, kun sanon, että Tisonin / Zapatan oli mahdotonta toivoa rikkovansa tätä kaksikkoa hyvin paikoilleen ja sävyn yläpuolelle. Realistisesti espanjalaiset onnistuivat ottamaan kaksinkertaisen palvelun vastustajistaan. 6/3

Toisessa erässä peli on tasainen ja päättyy tie-breakiin, jonka Rico / Leal voitti 7/3, mutta turhautuneesti Benjamin Tisonille ja Teo Zapatalle, jotka eivät olleet niin kaukana.

Valitettavasti ranskalainen laskuri tässä turnauksessa pysyy jumissa verisessä 0/3:ssa sen jälkeen, kun Guichard/Cancel ja Auradou/Vives ovat hävinneet ensimmäisellä karsintakierroksella.

Hyvä uutinen shovinistisimmille on, että tapahtuipa mitä tahansa, meillä on ainakin kaksi trikolooria toisella kierroksella huomisesta lähtien Bergeron/Leygue ja Moreau/Inzerillo parit kohtaavat !