Galan / Lebron helposti, Ruiz / Gonzalez kipuissa

Maailman ykkösillä ei ollut ongelmaa päästä WPT Santander Openin neljännesfinaaliin torstai-iltapäivällä. Ale Galan ja Juan Lebron tarvitsivat vain tunnin ja yksitoista minuuttia päästäkseen eroon Agustin Silingon ja Juan Cruz Belluatin muodostamasta parista.

Ensimmäisen erän voiton 6/1 jälkeen Galanin ja Lebronin oli taisteltava hieman enemmän voittaakseen toisen, päätyi 5. ottelupisteeseensä. Silingo/Belluati-pari hylkäsi varmasti yhdeksän taitepistettä, mutta se ei estänyt heitä luopumasta syöttöstään viisi kertaa. Pelattujen 100 pisteen suhde on selvästi suotuisa ykköselle, joka voitti 1.

Jälkeen Bella/Coello voitto ja Chingotto/Tello yllätystappio, neljäs miesten neljännesvälierä, joka käytiin tänä torstaina, johti jännittävään peliin toisaalta Ale Ruizin ja Momo Gonzalezin sekä toisaalta Jose Diestron ja Pincho Fernandezin välillä.

Yllätys 6/4 ensimmäisessä erässä, nro 6 siemen reagoi toisessa, murtautuen oikeaan aikaan voittaakseen 6/4 tarttuvaa Pincho/Diestro-paria vastaan. Pelin kohtalo oli epäselvä 2-2 asti kolmannessa erässä, jonka jälkeen Ale ja Momo kiihdyttivät vauhtia kaatamaan kaksi taukoa ja päättivät ottelun 6-2, 2:11 jälkeen.

Neljänneksellä Ruiz ja Gonzalez löytävät Galanin ja Lebronin.