Jensen/Castello voitti Meksikon P1:n Premier Padel !

Claudia Jensen ja Jessica Castello, 7. sijalla, voittivat tämän P1-vaiheen Premier Padel Meksikossa. He voittivat suorissa sarjoissa turnauksen toista yllätysparia, Virginia Rieraa ja Sofia Araujoa, sijoitetut 6:6/3 6/4.

Ottelu oli melko tasainen, varsinkin jos katsomme saavutettujen taitepisteiden määrää. Itse asiassa argentiinalais-portugalilainen kaksikko hallitsi tästä näkökulmasta peräti 14 taitepallolla, mutta muutti niistä vain 2.

Jensenin ja Castellon puolella mahdollisuudet hyödyntää oli myös lukuisia, kun 4:stä taitepallosta tehtiin 11 taukoa.

Melkein tunnin ja 50 minuutin pelin jälkeen se on ennen kaikkea sarjan ensimmäinen nimike Premier Padel anna espanja-Argentiina-parin voittaa!

Jensen ja Castello ovat nyt matkalla Venezuelaan miesten finaali alkaa melko odottamattomalla tavalla...