Maigretin veljekset Sport In Park P1000 -pelissä

Adrien ja Julien Maigret voittivat Laval P1000: n Sport In Parkissa - Sébastien Racin Opticien Open, mutta kokenutta paria vastaan, joka pelaa EM-kisoissa padel kahden viikon kuluttua: Maxime Moreau / Loïc Le Panse.

Maigret-veljien menestys osoittaa, kuinka epäonnisia heillä oli tässä kuuluisassa kuolemakanassa Ranskan mestaruuskilpailuissa padel 2017.

Tänä viikonloppuna Sport In Parkissa, joka isännöi historiansa ensimmäistä P1000-moottoria, Maigret-veljekset asettivat lakinsa menettämällä vain yhden sarjan tässä erityisen kovassa turnauksessa.

Puolivälierissä he pelasivat paria vastaanVanha”Bergeron / Morillon. Lyonin pari ei ollut kaukana läpäisemisestä, koska he häviävät vain super-tie-breakissa (10/6).

Puoliksi "klassinen" Tison / Pommier, jonka Maigret-pari voitti kahdessa erässä.

Finaalissa Le Panse / Moreaua vastaan ​​veljet tarjosivat melkein täydellisen pelin voittamalla ottelunsa 2 erässä 6/4 7/5. Ensimmäisessä ottelupisteessä Adrien Maigret teki kaksinkertaisen virheen ”kuka olisi voinut vahingoittaa moraalia, jos meihin olisi liittynyt”Muistaa voittajat.

Kansallinen suunta Padel Cup joillekin näistä pelaajista ensi torstaista alkaen Cap d'Agde International -tenniskeskuksessa.