Karsittu World Padel Tour Pariisin ...

Géraldine Sorel / Mélissa Martin ja Benjamin Tison / Adrien Maigret lykkäsivät Open de Casaa Padel joka laskettiin miesten pätevyydeksi World Padel Tour Pariisista. Epätyypillinen tapahtuma, joka antoi ranskalaisille pariskunnille mahdollisuuden osallistua Ranskan suurimpaan ammattitapahtumaan: The Challenger World Padel Tour Pariisi - Casa Padel.

Sorel / Martin rauhoittaa kilpailua

Kilpailun suosikki Mélissa Martin / Géraldine Sorel oli ansainnut pääsyn ranskalais-italialaisen parin, Audrey Casanova / Cristina Dolce, kynsistä. Finaaliin pääseminen oli muodollisuutta. Mutta finaali kiistettiin katkerasti, ja viimein se on viimeinen pari Ranskan mestaruuskilpailuissa 4. padel mikä lopulta voittaa 3 erässä: 7/5 0/6 6/3.

Se oli varmasti yksi parhaista naisten otteluista kauden alusta lähtien, koska laatu oli siellä, kuten tämä ottelupiste onnistuneella irtautumisella Mélissa Martinilta.

se alkaa jälleen voimakkaasti Tison / Maigretille

Maigret-perhe on kaikkialla. Näin oli tenniksessä. Täällä he ovat taas padel ! Finaalissa meillä oli oikeus mielenkiintoiseen oppositioon: Le Panse / J. Maigret Tisonia / A. Maigretia vastaan.

1. setti unohti parin Le Panse / Maigret hävisi 6/0. Ottelu alkaa todella toisesta sarjasta, jossa tasot tasapainottuvat. Loïc Le Panse ja Julien Maigret eivät tajua melkein yhtään vikaa tässä toisessa sarjassa, huolimatta suosikkien Tison / Maigretin aggressiivisuudesta. Tappelijoiden puolella oli varmasti hieman valitettavaa, koska he eivät onnistuneet voittamaan toista sarjaa huolimatta vastapuolella saaduista kahdesta murtumispisteestä. A.Maigret / Tisonin lopullinen voitto: 6/0/7.

Huomaa Tison / Maigret-parin vahva paluu ja erityisesti räjähtävä välierä ranskalaisen parin ja espanjalaisen Lara Salines / De Benito -parin välillä. Suuri voitto ranskalaisille, joka tulee oikeaan aikaan ennen vuoden XNUMX MM-kisoja padel jotka alkavat 28. lokakuuta (4. marraskuuta).

Ranskan mestaruuskilpailuissa hankitun toisen sijan jälkeen Tison / Maigret on voittanut toisen peräkkäisen P1000: n (P1000 voitti viime viikolla 4PADEL BORDEAUX - Kansallinen Padel Kuppi).

Ketkä ovat karsinnat Challengerille?

Tänä viikonloppuna voitettiin 3 lippua Challenger-karsinnoille World Padel Tour.

Adrien Maigret ja Benjamin Tison ovat jo saaneet pätevyytensä WPT-sijoituksen ansiosta.

Loïc Le Panse liitetään Fermín Ferreyra Esteveziin. Joten hän on jo pääsarjassa.

Yhtäkkiä voimme saada Bourgoin / Peyrou-parin valittavaksi karsinnaksi. Suuri palkinto heidän viikonlopun erittäin hyvän matkansa jälkeen.

Julien Maigret voidaan yhdistää Yann Auradouun.

De Benito / Lara Salines voisivat olla karsintaparien joukossa.