P100 H&F TC Strasbourg: padel, iso viikonlopun voittaja!

Strasbourgin tennisklubi oli suunnitellut juhlallisen viikonlopun osallistujille: padel, tanssit. Kaikkien mielestä se on voittovoima Arnaud Perozenin, Uta Bardenhorstin, Jean-Pierre Guichardin ja Romain Glantzmannin vetämälle järjestysryhmälle!

TCS-viikonloppu alkoi lauantaina aamulla vierailu Bernard Giudicelli. Tässä yhteydessä Ranskan tennisliiton puheenjohtaja ovat voineet osallistua a tanssi padelo-koreografoitu paikalliset pelaajat ovat valmistelleet ja esittäneet Jérusaleman musiikkia (katso kuva yllä); ja joka on toistettu useita kertoja viikonlopun aikana.

Kenttäpuolella Strasbourgin klubi oli suunnitellut 2 turnausta: P100 Women ja P100 Men. Lähtölinjalla lauantaiaamuna, 12 miesten ja 12 naisten joukkuetta ; kutakin turnausta varten järjestettiin lauantaina 2 ryhmää 4 joukkuetta, panoksella, 4 lippua Sunnuntain finaalipöytä.

Kuten korostettiin Arnaud Perozeni, viikonloppunauha12 joukkueen yhdistäminen naisten taulukkoon on meille suuri menestys; Toivomme, että tämä on jäljitelty seuraaville naisten turnauksille alueella** “. Arnaud, alias DJ Lobo, pelaajat ovat löytäneet hänet myös kannen takaa pelaajien juhlat Lauantai-ilta.

Miesten turnauksessa ensimmäinen yllätys tuli 1/1 finaalista, jossa Mulhouse-pari Flavien BISCHOFF & Quentin OCHSENBEIN pudotti siemennumeron 2. He eivät voineet toistaa tällaista esitystä vastaan Romain GLANTZMANN ja Ivan VUKOVIC, joka sitten voitti tittelin voittamalla Diego ADAM ja Arnaud PEROZENI.

Naisilla 4 siementä on pitänyt sijoituksensa saavutettuaan välierän. Viimeisen tanssin pöydälle löysimme finaalista Perrine ARNOULD & Uta BARDENHORST kasvot Ilona GOMEZ KLEIN & Luna GOMEZ. Kolmen kiistanalaisen sarjan jälkeen jälkimmäisellä oli viimeinen sana. Nathalie ALIDOR ja Perrine GUINGAND he saivat kolmannen sijan.

** P250 Naiset, 17. ja 18. lokakuuta klo 4Padel Strasbourg

Voittajat Luna Gomez Ilona Gomez Klein, TCS:n presidentti vasemmalla ja Romain Glantzmann Ivan Vukovic Arnaud Perozeni ja Diego Adam oikealla