P500 4Padel Strasbourg: Larose / Macchi diesel-tilassa!

Vuoristorata ... Tässä on paras karsinta Messina-parin elämän sunnuntain kuvaamiseksi: 2 pistettä eliminoinnista ja lopulta käsi. Lopputuloksen lisäksi turnauksen laatu ja joukkueen tervetuloa 4Padel kaikki tervehtivät!

Lauantain karsintojen jälkeen odotetusti voitti 2 sunnuntain viimeiseen arvontaan liittyvistä karsintalipuista Christophe Henry / Jordan Ruivo et Nicolas Gruber / Lucas Schloesslin. Muille 2, Caspar / Hue vahvisti sijoituksensa Neff / Jacky voitti kallisarvoisen seesamin, huolimatta niiden neofyyttiasemasta.

Tänä sunnuntaiaamuna löysimme siis 8 joukkuetta lähtöviivalle, jotka halusivat yksin olla suuret voittajat tapahtuman lopussa. Ja aamun arvonnasta onnea päätettiin pelata erittäin ikävä temppu kahdelle suosikkijoukkueelle: Larose / Macchi vastusti Henry / Ruivo !

Aamulla läsnä olevilla katsojilla oli siis oikeus a viimeinen ennen aikaa kierteillä, koukkuilla ja sulalla. Jos suosikit ottivat 1. sarjan, vastaus oli huono alamiehiltä 6/1: llä. Hengitysvaihdot jatkuivat 9/8: een Messin-duon hyväksi. Silloin väkivalta kohtalon aivohalvaus Peli päättyi: voittanut kaistale hajosi Henry / Ruivon toiveet.

Kohlmann / Obert, Mootz / Muesser ja Caspar / Hue myös voitti voiton heidän puolivälierissään. Macchi / Larose saivat viimeisten kaupunkien parhaat puolet, ennen kuin he pääsivät eroon nuoresta Mootz / Muesser -parista finaalissa päästäkseen voittajaksi tästä P1: sta, joka on heidän ensimmäinen vuosi.

Sivu 4Padel, Alexis Clément ja hänen tiiminsä tapaavat kilpailijat ensi kuusta, viikonloppuna, 17. – 18. Lokakuuta P250-naisille ja P250-miehille !

Larose / Macchi-kuppi kädessä juhlimaan voittoa.