Pablo Lima: "Tämän kylmän myötä makumme on kovempi"

Elämme tällä hetkellä korkeissa lämpötiloissa Euroopassa, mutta Argentiinan Mendozassa pelaajien piti vetää hiki ja fleece voittaakseen kylmän.

Mendoza on eteläisen pallonpuoliskon keskellä, joten kesä on vielä kaukana ja kaupungissa vallitsee 3-16 asteen lämpötilat. Kova isku joillekin pelaajille, jotka muutamaa päivää aiemmin olivat juuri pelanneet Madridin P1:n Premier Padel paahtavan kuumuuden alla.

Ei ole epäilystäkään siitä, että tämän ilmastonmuutoksen on täytynyt tehdä monia temppuja kilpailijoille heidän pelityylinsä suhteen.

Tiedämme tämän jo, mutta useita tekijöitä on otettava huomioon aloitettaessa turnaus uudessa kaupungissa (korkeus, lämpötila tai jopa kosteus). Nämä avainkohdat vaikuttavat suuresti siihen, minkä tyyppistä peliä pelaajat perustavat. Esimerkiksi, kun on kuuma, isoilla lyöjillä on huomattava etu, koska pallolla on taipumus tulla ulos helpommin.

Mutta entä kun lämpötila laskee?

Se oli Pablo Lima, joka voiton jälkeisessä lehdistötilaisuudessa kertoi meille mielipiteensä asiasta: "Tällä kylmällä pala ja pallo ovat kovempia ja kesti kaksi päivää tottua tähän kosketuksen muutokseen. Pallon ulostulo on siis nopeampi, mutta hei, olemme kaikki samassa tapauksessa. Lisäksi näissä lämpötiloissa pallon on vaikeampi päästä ulos, kun taas kuumana näin ei ole. Nämä ovat pieniä teknisiä yksityiskohtia, jotka sinun on otettava huomioon virheiden vähentämiseksi"

Tarvitsetko tietoa tai neuvoja palasista? sitä tapahtuu ICI.

Publié par
Sebastien Carrasco