Perez / McCulloch osoitteessa P100 des Pyramides

Tämä viikonloppu pidettiin turnaus padel P100 pyramidiklubilla, Port-Marly, Yvelines (78). Sen voitti Perez/McCulloch.

Turnausten ystäville padel, Yvelinesissä oli paljon tekemistä tänä viikonloppuna! Bailly-Noisy: n P250: n lisäksi Port-Marlyn pyramidiklubi tarjosi P100: n. Ja vähiten mitä voimme, on se menestys, vähintään 28 rekisteröitynyttä joukkuetta, joista 16 kanoissa.

Perez / McCulloch: Pyramidien kuninkaat

Lopulta nämä ovat Felipe Perez ja Sebastien McCulloch joka voitti finaalin 6/4 7/6 Thomas Gest / Vivien Duportia vastaan. Suuri voitto ranskalais-espanjalaiselle parille, varsinkin kun he onnistuivat voittamaan kilpailun suosikit finaalissa. Kolmas sija on Olivier Barray / Anthony Dowdoswell vastaan ​​Peutat / Cherrak 6/1 6/1.

Tärkeää on, että kaikki sijoitukset on pelattu! Lopulta he ovat 60 pidettyä kokousta tämän P100: n aikana. Nada Majdoubi, edustava Bullpadel, läsnä oli testata laitteita.

Pyramidit: loistava dynaaminen

Pyramids-klubille seuraava iso tapahtuma on a P2000, Du 11.-13. Syyskuuta 2020 !

Pelaajan, Club des Pyramides -tennisakatemia aikoo ottaa askeleen eteenpäin tänä vuonna padel.

Manageri Padel, Jerome Inzerillo, yksi parhaista ranskalaisista pelaajista, on myös tämän järjestäjä padel. Hän takaa meille, ettämuut testit padel Pyramidiklubille suunnitellaan vapaa-ajan turnauksia, mutta myös ensi syyskuussa järjestettäviä eliittitapahtumia.".

Lopuksi harjoittelupaikat padel järjestetään pyramideissa. Joten ei ole tekosyitä olla tulematta klubiin!