Ei yllätyksiä, pariisilainen pari Tison / Maigret voitti Open de padel du Cap d'Agde - P1000 Cap d'Agden kansainvälisessä tenniskeskuksessa. Tämä on toinen voitto P1000: ssa Tison / Maigretille, joka on siksi voittamaton P1000: ssa vuoden alusta lähtien.

On totta, että näiden kilpailujen aikana ei ole enää kaikkia parhaita ranskalaisia ​​pareja, jotka ovat nyt liikkeellä vain P2000-kilpailuihin, mutta mielenkiintoinen kenttä oli erityisesti Carité / Lara Salines -parin kanssa, joka täten hävisi finaalissa.

Jälkimmäiselle kurssi oli hyvin monimutkainen ja seikkailu olisi voinut päättyä puolivälierissä loistavaa Ritz / Squarta-paria vastaan. Jos Jérémy Ritzillä oli jälleen loistava turnaus, jolla oli erittäin hyvä pelitaso, Mathieu Squarta yllätteli maailmaa hämmästyttämällä itseään tasollaan tämän tapahtuman aikana. Squarta / Ritz sijoittui sen vuoksi viidenneksi voittamalla kaikki puolivälierät ja hävinneet vain 5 erässä Salines / Caritéa vastaan.

Padel Riviera Mougins voi olla ylpeä opettajastaan. Muista, että klubi puolestaan ​​isännöi P1000-miehiä tästä viikonlopusta.