Takaisin viikonloppuna, kun padel International oli valokeilassa Valladolidissa korkeammalla osallistumisasteella kuin viime vuonna. Ranskassa alueellinen finaali merkitsi kunniapistettä tänä viikonloppuna. P1000 - P500 tässä ovat Ranskan seurojen turnausten tuotot.

WPT

• Valladolidin voitto naisille Alejandra Salazarille ja Ari Sanchezille sekä miehille Paquito Navarro ja Juan Lebron.

Ranskan mestaruus

• Hauts de France -liiga toivotettiin tervetulleeksi Eliin Padel Club Wambrechiesin alueelliset finaalit. Naisilla Laura Clergue / Fiona Ligi voitti Fontaine / Boitier Legourdia pisteillä 6/4 6/0. Kolmas sija on Bouchacourt / Ros.

Miehille Destombes / Landtsheeren voitto Romanowskista / Quilletista pisteillä 6/3 6/7 6/3. Kolmas sija Bardouxille / Gaballe.

• Korsikan liiga näkee Line Meitesin ja Laurène Bérardin naisten puolella voiton Magali Lenainista ja Sandra Fontanista pisteillä 6/0 6/2. Miesten luokassa Marc Antoine Sola ja Gilles Ponzevera voittivat Lilian Prod'homme ja Baptiste Borelli 4/6 7/6 6/4. Palkinnot jakoivat Korsikan tennisliigan presidentti Philippe Medori ja pääsihteeri Anthony Zaru.
  • Bourgogne Franche Comté -liiga esittelee karsintansa Ranskan mestaruuskilpailuihin.
Estelle Guisard-Diemer ja Myriam Enmer voittavat alueellisen vaiheen Chloé Busettoa ja Céline Mathieua vastaan. Thomas Nicole ja Robin Poujoulat voittavat Charles Alexandren ja Samuel Peloillein.
  • Tulokset alueelta, johon kokoontuu useita korkean tason pelaajia, PACA-alue. Voitto naisille Sorel / Invernon ja Ferrandez / Inzerillo miehille.

P500

• Tc St Cyprien toivotti tervetulleeksi P500-miehet. Pyreneiden juurella Pérez Fabrice- ja Pérez Pascal -parit voittivat turnauksen Pellicer Jean Pascalin ja Cambacedes Yannickin edessä. Kiitos kaikille osallistujille läsnäolosta aurinkoisena sunnuntaina.

• Reunion padel klubi Ekwalisissa järjesti P500 naiset ja miehet kauden päättämiseksi padel.

Naisten voittajat ovat Deguigne / Chavanel, joka voitti finaalin Raz / Godinaudia vastaan.

Miesten voittajat ovat Grenier / Gutstein Paralta / Mellotia vastaan. Kolmas sija pelattiin Lanclas / Jouque ja Teyssedre / Pouliquen välillä.