WPT Amsterdam Open – 3. finaali Ortegalle / Gonzalezille!

Espanjan pari Marta Ortega ja Bea Gonzalez eivät ole varastaneet kolmatta finaaliaan. World Padel Tour Vuonna 2022. Virginia Rieran ja Patty Llagunon kanssa kesti lähes 3 tuntia ottelua ja 3 erittäin tiukkaa erää päästäkseen tähän finaaliin Alankomaissa.

Kolmas pari World Padel Tour, Marta Ortega ja Bea Gonzalez kohtasivat espanjalais-argentiinalaisen duo Virginia Rieran ja Patty Llagunon. Ensimmäinen semifinaali, joka kestää…

Tuplatauko 1. erässä

Ensimmäinen sarja, joka alkaa pamahduksella. Espanjalainen pari teki tauon ottelun alussa johtaen 2-0 ennen kuin Llaguno ja Riera palasivat peliin. Mutta se ei riitä: Ortega / Gonzalez murtautuu uudelleen taakse ja voittaa 1. erän 6/3.

Toisessa erässä palasimme ensimmäisen hyviin tottumuksiin Ortegan / Gonzalezin tauolla 2-0 johtoon. Mutta Llaguno / Riera rikkoutuu ja palaa 2-2:een. Uusi ottelu alkaa. Ja Llaguno / Riera tekee eron tässä toisen 7. pelissä. Kullan arvoinen tauko, koska takana, Llaguno / Riera vahvistaa ja voittaa tämän toisen erän 6/4.

Ero oli liian suuri

Tämän ottelun viimeisessä erässä fysiikka on avainasemassa. Nuoret pelaajat Ortega ja Gonzalez määräävät rytminsä. Puolustus on yhä vaikeampaa espanjalais-Argentiina-parille. Nopeasti Marta Ortega ja Bea Gonzalez ottavat mukavan johdon kahdella taskussa olevalla tauolla ja johtavat 4-0. Huolimatta pienestä toivonpilkusta Llagunolle / Rieralle pelin lopussa, ero on liian suuri. Lopullinen voitto espanjaparille 6-3 4-6 ja 6-2.

Päästä muiden naisten väliereihin, Alayeton kaksoset Sanchezia / Josemariaa vastaan ​​seurataan suorana lähetyksenä Canal + Sports 360 ou WPT maalintekijässä.