WPT Lugo Open - No.1 saa kunnioitusta

WPT-sarjataulukon ykkönen oli oikeutettu miehille ja naisille näissä Lugo Openin välierissä. Keskity siihen, mitä tänä aamuna tapahtui.

Naisille

Lugo Open 2021: n naisten ensimmäinen välierä on pitänyt kaikki lupauksensa. Yli 2 tunnin ja neljänneksen taistelun jälkeen Salazar Triay -pari voitti 6-1 / 5-7 / 6-1 lupaavia Brea & Icardoa vastaan.

Kokous ei ole ollut helppo sijoitukselle numero 1, joka oli kuitenkin aloittanut kokouksen jalan maahan pitämällä nopeasti 6-1 päivän vastustajilleen. Lähes identtinen skenaario toisen erän alussa, koska he johtivat 2-4 ja näyttivät jättäneen raskaan tappion 0-sarjan kärjessä. Vuoden 4 naisten radasta kaksikko Brea & Icardo ei ollut sanonut viimeistä sanaansa ja teki poikkeuksellisen paluun ja nousi lopulta sarjan kaikkialle: 2021-7.

Viimeisessä erässä, jonka luulimme olevan erittäin kiistanalainen, Salazar / Triay -parin kokemus teki eron. Ilman paniikkia toisen kierroksen häviämisen jälkeen Ale ja Gemma ovat pystyneet pitämään rauhallisuuden ja pakottamaan rytminsä uudelleen.

Tällä 12. peräkkäisellä voitolla he pääsevät finaaliin pääoven kautta ja kohtaavat ottelun voittajaparin: Osoro / Iglesias vs Riera / Llaguno, toivoen voittaakseen Kolmas turnaus peräkkäin !

Herrat

Toinen voitto myös Lebron & Galanille, jotka etenevät finaaliin ensimmäistä kertaa sen jälkeen Cascais. Melkein täydellisellä ohjauksella pari mahtui Arroyo / Coello -duoon: 6-3 / 6-1. Poikkeuksellisen tarkasti he jättivät vain yhden tauon mahdollisuuden vastustajilleen.

Tilasto, joka kuvaa hyvin ottelun fysiologiaa, johon osallistuimme. He tuntevat vastustajansa finaalissa Rico / Gonzalezin ja Di Nennon / Navarrin välisen tapaamisen jälkeen.