Ranskan mestarit padel 2017 aiheutti sensaation Lissabonissa Lissabonin haasteessa.

Bastien Blanqué ja Johan Bergeron saavuttavat erinomaisen ensimmäisen: Saavuttavat pääsyn padel voitettuaan 3 peräkkäistä ottelua esikarsinnoissa.

Tie oli kuitenkin pitkä ja monimutkainen. Jo ensimmäisellä kierroksella jouduimme voittamaan tämän erittäin monimutkaisen ottelun ranskalaista Haziza / Scatena -paria vastaan. Sen takana oli vapautettava kaksi espanjalaista paria… Ja Blanqué / Bergeron-pari teki sen!

Tässä pienessä esikarsintakilpailussa ranskalaiset voittivat ottelunsa 2 erässä 7/6 6/4.

Johan Bergeron kertoo meille:

Olimme kuumia! Koska taso oli erittäin korkea. Ensimmäinen sarja oli erityisen tiukka. Mutta voitettuamme ensimmäisen sarjan, onnistuimme rikkomaan heidät alusta alkaen. Tauko, jonka onnistumme pitämään loppuun asti.

Huomenna ranskalaisemme eivät ole vielä voittaneet kahta perättäistä ottelua päästäkseen finaaliin Lissabonin haastajana.

Se alkaa huomenna klo 13 espanjalaista Javier Pérez Morillas / David García Campos -paria vastaan, pelaajia, jotka ovat osa maailman 100 parhaan joukossa. Jos ranskalainen pari voittaa, olisi pieni finaali klo 19 päästäksesi pääsarjan ensimmäiseen kierrokseen.

Se on toteutettavissa. Tänä iltana se on keitto ja nukkua!