Saimme yllätyksiä Beausoleilissa A1:n 16/1-finaalin toisessa osassaPadel Ranskan avoimet.

Se on ohi Benjamin Tisonille ja Victor Menalle

Se on ohi Ranskan miesten arvonnassa. Automatisoinnin puutteessa Benjamin Tison ja Victor Mena hävisi argentiinalaisparille Parra/Frugoni. Ranskalais-espanjalainen kaksikko oli vielä voittanut ensimmäisen kierroksen 7/6. Mutta 14. siemen käänsi lopulta pelin ja voitti 6/7 6/3 6/4.

Joseph Gaspar et Diego Batista tarjota itselleen päänahan siemen numero 11. Espanjalaiset voittivat 6 / 2 6 / 0 contre Juan Restivo ja Gustavo Nunes.

Mökit et Gutierrez pelkäsi paraguaylaisen kaksikon edessä Castaneyra/Kuhner. Kaksi argentiinalaista voittaa kolmessa erässä 6/4 4/6 6/4.

Agustin Torre et Diego ramos varmistaa heidän pääsynsä kilpailuun. Sevillan mestarifinalistit syrjäyttivät argentiinalaiset helposti Rubini ja Almada 6.

espanjalaiset Jose Luis Rodriguez ja Antonio Luque ovat vahvistaneet lippunsa 1/8-finaaliin. Kaksi kierrosta riitti sijoitetulle numerolle 10, joka voittaa 6/1 6/1 Ensseleiniä ja De Lizarzaa vastaan.

Päivän shokissa, TS12 Morillas/Flores kohtasi TS13, González/Peiron. Espanjalainen ja brasilialainen voittivat kahdessa erässä 6. 4/6.

Lista päivän tuloksista

Ranskalainen pari finaalipöydässä

Jessica Ginier ja Lucile Pothier A1Padel Beausoleilissa

Lucile Pothier ja Jessica Ginier onnistuivat nousemaan naisten finaaliin alkaen A1 Padel France Open Beausoleilissa. Kolmivärinen pari liittyy Wendy Barsotti ja Elodie Invernon 1/8 finaalissa.

Carla Touly / Catarina Dos Santos ja Marie-Amelie Dardaine / Camille Sireix ei onnistunut hyväksymään.