Mikä viikonloppu! Tämän Open 500: n arvoinen suuri Open 1000 ansaitsee organisaation ja läsnä olevien pelaajien lukumäärän vuoksi ranskalais-espanjalainen pari Justin Lopes (ranskalainen top 10) ja Aitor garcia (nro 127 World Padel Tour) oli erittäin hyvä turnaus onnistumalla menemään loppuun.

Omenapuu / Tison: Odottamaton

Jos pohjoisilla ja etenkin pariisilaisilla, Frédéric Pommier ja Benjamin Tison (Du Padel Club de Bois d'Arcy) yllätti voittamalla Bergeron / Morillon -parin puolivälierissä. Lyonin parin oli viimeinen ”iso peli” yhdessä, koska Johan Bergeron lähtee Espanjaan liittymään tulevaan kumppaniinsa Bastien Blanquéen kansainväliseen seikkailuun. Lyonin puolella oli ilmeisesti pieni pettymys, mutta Pierre Etienne Morillon toivoo parasta entiselle kumppanilleen (Mutta silti ystävä!).

Välierässä pariisilaiset osoittivat myös hienoja asioita François Authieria vastaan ​​ja "entinen" palasi liike-elämään, "herra" Patrick Fouquet. Puolet, jossa pohjoisilla kesti 3 sarjaa irrottautua tästä erittäin monimutkaisesta ottelusta.

Aitor Garcia / Lopes: Suosikit vahvistavat

Ollakseni täysin rehellinen, ylin taulukko oli pelottava kenelle tahansa, joka pääsi finaaliin. Todellakin päädyimme kahteen puolivälierään, jotka olisivat voineet olla finaalit

an Aitor Garcia (maailman nro 127) / Lopes (ranskalainen nro 1) Vs Gauthier / Salles (Top 10) ja
a Monfils (nro 40) / Haziza (Ranskan mestari 2015 ja 2016) Vs Moreau / Boulade (pariskunta top 5)

Ottelut, jotka kesti ja päättyivät 3 erässä.

Välierä on varmasti turnauksen ottelu Monfils / Haziza vs. Aitor Garcia / Lopesin kanssa. Turnauksen kaksi suosikkiparia löysivät itsensä kasvotusten tähän välierään.

Yksi sana: spektaakkeli ja lisää spektaakkeli.

Kuumia hetkiä, erittäin kuumia hetkiä ... Mutta turnauksen suosikit voittavat 3 erää.

Lopullinen ei ole niin helppoa

Finaalissa löysimme siis turnauksen siemen karsintoja, kuuluisia pariisilaisia ​​vastaan.

Jos Garcia / Lopes tuntui kaiken kaikkiaan todella ylhäältä, meidän oli keskityttävä hyvin toiseen sarjaan. Tison / Pommier-pari kasvatti pelitasoa, kun taas Aitor Garcia näytti olevan vähemmän keskittynyt kuin tavallisesti. Ranskan ja Espanjan välinen pari voitti pelin 6/1 7/6 ja turnauksen Padel Club de Lyon tulee varmasti muistamaan pelaajille, joilla on Monfils, joka ei ole kaukana yllätyksen luomisesta pitkin matkaa, minkä vuoksi turnauksen voittajat pysähtyivät semifinaaliin. Ei se ole niin paha…