Yllätysvieras oli paikalla esittelyissä World Padel Tour Granada Open 1000: Alex Chozas, A1-kilpailuradan tavallinen asukas Padel. Argentiinalainen, joka sijoittui 8. Fabrice Pastor -radalla, osallistui ensimmäistä kertaa WPT Open 1000 -turnaukseen ohittamalla A1 Brazil Openin. Padel.

Hurlinghamin syntyperäisen oli suostuttava käymään läpi edellytykset osallistua turnaukseen, hän, joka on säännöllisesti sijoitettu Top 10 -statuksensa ansiosta A1:ssä. 19-vuotias pelaaja on pelannut kolme puolivälieriä kauden kolmessa ensimmäisessä turnauksessa.

Yhdistetty chiläläiseen Javier Valdèsiin, joka sijoittui sarjassa 76 World Padel Tour, Chozas surffailee ennakkoon hyvästi ensimmäisellä kierroksella, kaksi helppoa voittoa veljiä Simon (6/3 – 6/1) ja Rodriguez / Garciaa (6/0 – 6/3) vastaan, sitten vakaa menestys Pablo Castilloa vastaan. ja Arnau Ayats (7/6 – 7/6).

Tulikaste jatkuu kahdelle miehelle, jotka mittaavat itsensä kuudestoista pyhiä asiakkaita vastaan: Lucho Capra ja Agustin Gutierrez.

Martin Schmuda

Kilpaileva tennispelaaja Martin löysi sen padel vuonna 2015 Alsacessa ja esiintyi muutamissa turnauksissa Pariisissa. Nykyään toimittajana hän käsittelee uutisia padel samalla kun se jatkaa nousuaan pienen keltaisen pallon maailmassa!