Vahva sarja Alexis Sallesilta ja Benjamin Tisonilta, jotka motivoivat Ranskan joukkuetta Padel ennen italialaisten EM-finaalia.

Alexis Salles: "Tämän on oltava hieno voitto kaikille yhdeksälle ja se vie meidät finaaliin ja saa tämän tittelin. Tämä on viikko, jonka olemme täällä, ja luotan sinuun. Okei kaverit? »

Benjamin Tison: ”Yksi asia, tiedät, että minua inhottaa, kun en voi pelata, ja että olin hyvin surullinen. Siellä olen erittäin iloinen, koska tiedän, että teet työn ja että huomenna koemme poikkeuksellisen hetken minun kanssani tai ilman, sillä ei ole väliä, se ei ole ongelma. Meidän on annettava itsellemme tämä mahdollisuus pelataksemme finaalissa. Kaikki haaveilevat pelaamisesta Italiaa vastaan, se on täällä poikkeuksellista. Tee työ, ole vakava, ottelut ovat vaikeita, koska tiedämme, että olemme suosikkeja. Mutta siellä meidän on oltava yhdessä kunnossa ja todellakin, annamme kaikkemme, jotta meillä olisi tämä mahdollisuus huomenna. Luotan sinuun. »

Ranskalle!

Leonard Bassi

Olen. Toimitusjohtaja ja Internet-viestintä Padel Magazine. Kosketa kaikkea padel on urheilu, joka houkutteli minua hyvin nopeasti. Ilmeisesti olen kylpeä Padel Magazine. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos haluat meidän keskustelevan tietyistä aiheista. Sivusto on sinun!