Viikko sen jälkeen päätti yhdistää voimansa APT:n kanssa Padel soveltuu, Leo “Tolito” Aguirre ja Juan Manuel Restivo voittivat Future 500 de Puebla -kilpailun.

Rohkaiseva ensimmäinen voitto tälle parille, joka voitti finaalissa argentiinalaisia ​​Amilcar Bejaranon ja Eduardo Torren: 6/3 7/5.

Lopullinen APT 500 Puebla aguirre restivo bejarano torre

Se oli hyvä suoritus "Tolitolta ja Juanilta" näitä kahta pelaajaa vastaan, jotka sijoittuivat 13. ja 16. sijalle APT-rankingissa.

Hyvä ennen Torreon Open joiden esitykset alkavat tänä tiistaina!

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !