Tänä sunnuntaina pidettiin ammattikauden 4. turnauksen finaalit.

Kävimme turnauksessa, jossa oli hienoja otteluita, mutta vähän yllätyksiä.

Ranskan puolella ei ollut suuria esityksiä. Tison / Blanqué ja Maigret / Tison joukkueet puolestaan ​​kumartuivat Jeremy Scatenan entiselle kumppanille, Nicolas Suescunille.

Johan Bergeron on saavuttanut korkean tason ensimmäisen kierroksen, ennen kuin hän on menettänyt loogisesti vankkaa joukkuetta vastaan.

Max Moreau hävisi 3 erässä heti tullessaan turnaukseen, Jéremy Scatena hävisi toisella kierroksella nyt kuuluisan vasenkätisen Mark Bernilsin kanssa ja lopulta Loic Le Panse hävisi ensimmäisellä kierroksella ottelussa, jonka hänen oli vaikea voittaa .

Naisten joukossa vain yksi kolmivärinen edustaja. Alix Collombon vahvisti nykyisen hyvän muodonsa suurella voitolla 1. kierroksella, ennen kuin hävisi loogisesti nro 7 siemenelle.

Olimme innoissamme siitä, pärjääkö Guarrido / De Ninno -joukkue yhtä hyvin kuin Alicanten turnauksessa. Viimeisen turnauksen puolifinalistit onnistuivat jälleen pääsemään karsinnasta, mutta hävisivät voimakkaasti heti päästyään finaalipöytään.

Alicanten toinen tähtijoukko oli Chingotto / Tello. Tällä kertaa he kumartuivat jyrkästi Paquitolle / Lebronille 2. kierroksen aikana ... He eivät tehneet matkaa turhaan, samalla kertaa upealla voitolla 3 erässä 1. kierroksen aikana vastaan ​​joukkue Juan Martin Diaz ja Augustin Tapia.

Kauden alusta lähtien vaikeuksissa olleista joukkueista parit Capra / Lamperti ja Moyano / Guiterrez onnistuivat läpäisemään 2 kierrosta, mikä auttoi sitä tosi hyvin suotuisella tasapelillä.

Turnauksen loppuosa antoi meille ilmaisen déjà vu -pelin Paquito / Lebronin voitolla Belaa / Limaa vastaan ​​puoliajalla (kauden 3. aika jo tässä vaiheessa) ja Maxi Sanchez / Sanyon viimeinen voitto Paquitoa / vastaan Lebron finaalissa (myös kauden 3. aika)

Naisten joukossa meillä oli Marrero / Ortegan yllätyskato Alicantessa. Huono suorituskyky pyyhki nopeasti tämän mahtavan voiton Vigossa. Heidän välieräottelunsa "Eli and Pati" -tapahtumaa vastaan ​​oli finaali ennen tuntia, ja kolmas sarja päättyi 3/7.

Tämän turnauksen yllätystappio oli hyvin säännöllisille Alejandra Salazarille ja Ari Sanchezille Alba Galania ja Victoria Iglesiasia vastaan.

Meitä oli käytetty kauden alusta lähtien upeisiin ja erittäin koukkuisiin finaaleihin. Valitettavasti viimeinen kierros Vigossa päättyi 2 helpolla 6/3 6/4 voitolla.

Seuraava turnaus muutaman päivän kuluttua Jaenissa!