Yksi koko viikon suurimmista peleistä. Tämä keskiviikko oli Bolan päivä Padel Klubi. XNUMX Euroopan mestaruuskilpailut padel joukkueittain aamulla ja avoin turnaus pareittain iltapäivällä. Erittäin hyvät ottelut kahdella sivustolla, lupaavat huomisen finaaliin.

Avoin turnaus

Naisten avoimessa turnauksessa kaksi kierrosta pelattiin keskiviikkona, 1/8 finaalit ja 1/4 finaalit.

- Marta Talavan ja Veronica Virseda voittavat 2 ottelussaan, he tapaavat joko Léa Godallierin ja Laura Clerguen tai Canellas / Alonson.

- Toinen välierä vastustaa Alix Collombonia ja Jessica Ginieriä, jotka voittivat muita ranskalaisia ​​1/4, Mélissa Martinin ja Amélie Feaugasin. He kohtaavat italialaisen numeron 1.

Urospöydässä ei ole enää ranskalaista paria. Viimeisellä rivillä oli tänään iso ottelu Capitani / Cappelle, Ranska / Italia ottelu ennen tuntia, mutta ei päässyt toisesta parista, Tamame / Britos.

Tamame ja Britos kohtaavat semifinaalissa numero 1 siemenet, vaikuttavan Nieto / Marinan, jotka ovat kirjaimellisesti voittaneet kaksi ensimmäistä peliä.

Toisella puolella Javier Barahona ja Jeron Gonzalez osoittivat paljon mestaruutta. He pelaavat harjoittelukumppaneitaan, italialaisen parin voittajia Gonzalo Rubiota ja Ernesto Morenoa vastaan.