Se on ohi klo Nuorten EM-kisat Padel 2022 Valenciasta. Nuoret ranskalaiset tytöt sijoittuivat neljänneksi ja pojat yhden sijan jäljessä.

Italian päihittämät pronssimitalit-ottelussa ranskalaiset päättävät tämän vuoden 2022 nuorten EM-kilpailun neljänneksi. Kilpailun aikana Christian Collangen ja Géraldine Sorelin pelaajat ovat siis voineet Liettuan, Hollannin ja Portugali, ja hävisi Ruotsille (kaksi kertaa) ja Italialle.

Pojista Yann Auradoun ja Yannick Morelin johtama ryhmä oli vahva voittamaan Hollannin (voitot U14- ja U16-luokissa) ja päätti kilpailun viidenneksi. Pojat ovat voittanut Itävallan, Ruotsin (kahdesti) ja Alankomaiden sekä Portugalin ja Espanjan.

Niille, jotka haluavat nähdä Ranska vs Hollanti -ottelun viimeisen ottelun, se on juuri alla:

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !