Se kirjoitettiin: Ranskan avoimen version 10. painos padel oli valtava menestys ja näki hallitsevat ranskalaiset mestarit ja Argentiinan mestarit nostavan Dominique Baudis -kupin. Takaisin näihin finaaleihin ja yllätyksiin ...

Laura Clergue ja Audrey Casanova ovat aina kärjessä

LOPULLINEN AVATTU DE FRANCE DE PADEL 2016Ranskassa Ranskan mestarit padel ja Euroopan mestari padel joukkueella jätä vastustajilleen vain murusia. Naisille finaalissa se oli siis suuri klassikko: Géraldine Sorel / Sandy Godard vs. Laura Clergue ja Audrey Casanova.

Sorel / Godard, Ranskan parin varamies, aina väijytyksessä, vaarallinen ja säännöllinen pari, mutta joka useimmiten tarttui ranskalaisiin nro 1. Näin tapahtui tänä sunnuntaina häviämällä 2 erässä 6/2 6/3.

Minun on sanottava, että kaikki näytti lukittuvan. Audrey Casanova tarjosi hyvin vähän mahdollisuuksia diagonaalissaan, kun taas Laura Clergue löi kovaa.

Video naisten finaalista:

Argentiina 3 - Ranska 0 miehille

Miesten pöydässä oli vain yksi argentiinalainen pari. Mutta miespuolinen Lara / Capitani-pari oli kaikkien muiden yläpuolella.

LOPULLINEN AVATTU DE FRANCE DE PADELFinaalissa Ritz / Moreau tuli hyvin koetellusta ottelusta Ranskan mestareita Scatena / Hazizaa vastaan, joka voitti 12-10 super-tie-breakissä. Hyökkäys, joka kutsuu muita, kun näemme nämä kaksi pelaajaa kentällä.

2 tuntia myöhemmin oli siis tarpeen laittaa kansi takaisin finaaliin turnauksen suuria suosikkeja vastaan: Lara / Capitani. Vakavasta ottelusta huolimatta tasoero oli liian tärkeä tässä finaalissa ja toivon Argentiinan parin voittavan. Varsinkin koska he eivät hävinneet sarjaa koko turnauksen aikana ja se esiintyi tässä finaalissa hyvin tuoreena, kun keskimäärin 4 peliä hävisi ottelua kohti.

Fouquet / Ferrandez-pari antoi kuitenkin suuren ottelun argentiinalaisia ​​vastaan ​​puolivälierissä. Erityinen maininta Biegel / Salles-parille, joka kesti hyvin puolivälissä argentiinalaisia ​​vastaan.

Video miesten finaalista:

Turnauksen ottelu: Moreau / Rtiz Vs Scatena / Haziza

Tämä on ehdottomasti turnauksen ottelu ottelulla, joka päättyi super tie-breakiin ja uskomattomaan jännitykseen. Ranskan mestarit padel olivat suosikkeja turnauksen suuressa osassa päästä finaaliin etenkin sen jälkeen, kun Espanjan pari, juniorien maailmanmestari Eric Ginel / David Quiroz hylättiin. Mutta tämä oli laskematta valtava Jérémy Rtiz, joukkueen kelloseppä ja Maxime Moreau neroilla laukauksilla. Ottelu on pian livenä Youtube-kanavalla padel Magazine

Claude Baigts: “vuoden 2017 kausi on jo alkamassa”

Ranskan Open of padel Vuosi 2016 oli valtava menestys. Tämä 10. painos vaatii muita. Lisäksi turnauksen johtaja Claude Baights on suunnitellut jo 11. painoksen ensi vuodesta. Toulousen kaupunki, myös seremonian aikana, vahvisti sen.

Urheiluministeri Patrick Kanner ja apulais Laurence Arrbagé tekevät näyttelyn

Myös urheiluministeri Patrick Kanner oli tehnyt matkan ja varmistanut näyttelyn vaihtamalla muutama pallo kentällä, mukana viehättävä joukkuetoveri Toulousen kaupungintalon urheiliassistentin Laurence Arribagén hahmossa.

Myös urheiluministeri Patrick Kanner ja Toulousen kaupungintalon apulaiskaupunginjohtaja apulaiskaupunginjohtaja Laurence Arribagé kokeilivat käsiään padel ennen miesten finaalia. Syntyisikö uusi sekapari?