Toulonnais'n tenniskerho, jonka puheenjohtajana toimii Noël CURNIER, järjestettiin 11. ja 12. helmikuuta osana " Head Padel Open», P250 herrat ja P100 naiset.

Hyvä ensin

Se oli TC Toulonnais'n ensimmäinen turnaus padel hyväksytty sen seikkailun alkamisen jälkeen padel. Suosikkipari MOREAU / FERRANDEZ vastasi voittamalla turnauksen.

Tämä turnaus järjestettiin yhteistyössä kumppanin kanssa HEAD, ja sitä hallitsee mestarillisesti erotuomari, Jérôme SCIARRINO, Tennis Club Toulonnais'n urheilujohtaja ja hallintokomitean jäsen Christian CALVET, jotka varmistivat animaation.

Paikalliset pärjäävät hyvin

Ensimmäisessä turnauksessa Tennis Club Toulonnaisilla oli upea kenttä, jossa oli 28 joukkuetta, 20 karsintaryhmävaiheessa ja 8 siementä 1/8th finaalipöydästä, jossa kansalliset huippupelaajat, numerot 3, 4, 46, 60, 80, ovat puolivälierissä.

TCT: n paikalliset asukkaat, Anthony WARGNIER, joka liittyy Hubert ARRES-CHEVALIERiin, kumartuivat vaaralliselle CAYLAT / HENRYOT-parille pelaten 8 ei-mainosta! Jälkimmäinen ei mennyt kaukana saavutuksesta menettämällä 10/8 super-tie-break-turnauksen tulevia voittajia vastaan.

Hyvä suorituskyky myös toiselta Toulon-tiimiltä, ​​Sacha RAYMOND / Maxime JORIS, joka hävisi 8th finaali MASSE / ROUMY-paria vastaan, joka on sijoitettu taulukossa 4.

MOREAU / FERRANDEZ ei ole kaukana lähtemästä

MOREAU / FERRANDEZ-pari, joka luokitellaan 3 ja 16 kansalliseksi, voitti tämän tapahtuman BENSADOUN / CORBELLIä (46 ja 58) vastaan ​​pisteillä 7/5 6/3.

Silti turnauksen suosikit olisivat voineet jättää turnauksen puolivälieristä. CAYLAT / HENRYOTin edessä massaa ei ollut vielä sanottu, koska se onnistuu palaamaan 1 sarjaan kaikkialla (6/4 3/6). Super tie-break oli erittäin tiukka, mutta MOREAU / FERRANDEZin kokemus onnistui varmasti kaatamaan vaaka heidän hyväkseen (10/8). Huomaa, että CAYLAT / HENRYOT-parista oli puhuttu jo muutama kuukausi sitten Aixissa. Voi parille, joka putoaa hänen päälleen ensimmäisillä kierroksilla.

DALAIN / PANICHI voittaa naisten turnauksen

Naisten joukossa 4 joukkueen ryhmässä voitto meni Marseille-parille Sandra DALAIN / Anne-Laure PANICHI. Odotettu voitto näille naisten pöydän suurille suosikeille.

Christian Calvet kansilla!

Tapahtuman animaation tarjosi Christian CALVET, ilmoitukset otteluiden aloittamisesta, pelaajien esittely, tulosten seuranta ja muutama vitsejä, jotka auttoivat keventämään ilmapiiriä!

Lauantaina monien paikallisten ja osastohenkilöstöjen läsnä ollessa järjestettiin cocktail avajaisiin padel.

Palkintojenjakotilaisuus aperitiivilla päätti tämän tapahtuman ilolla ja hyvällä huumorilla, pelaajien ja järjestäjien kanssa iloiten viikonlopusta.