Kauden 6. tapahtuma, Bueno Aires Master näkee pätevyytensä pelaavan poikkeuksellisesti ennen kauden 4. ja 5. turnausta.

Madridissa sijaitsevan tutkinnon saivat 4 ranskalaista pelaajaa.

Johan Bergeron ei ole mennyt pitkälle luomaan sensaatiota. Ensimmäinen ottelu katastrofaalisella 1. sarjalla ennen kuin voitti 2. setin 6/1 ja johti sitten 5/1 kolmannessa. Pieni pelko, mutta ottelu päättyy 3/6. 4. kierroksella siemen nro 2 esiintyi. Upea 3. sarja voitti 1/6 ennen kuin nähtiin suosikkien sijalle 1 ja 75 voitot 95/6 ja 3/7 6. sarjassa.

Ensimmäisen vedonlyönnistä voitetun ottelun jälkeen (ranskalaiset kuitenkin johtivat 1 setin 1: een) Robin Hazizan ja Adrien Maigretin muodostama pari hävisi toisella kierroksella.

Scatena / Bernils-pari hävisi 2. sarjassa. Ensimmäinen menetetty sarja 1/7 oli ratkaiseva. Ensimmäinen ranskalais-espanjalaisen parin ottelu oli maratonpeli. Ehkä hän oli väsynyt tässä toisessa pelissä.

Tänä päivänä olimme iloisia nähdessämme palanneen muotoon meksikolaisen Pablo Acévédon, jonka näimme säännöllisesti viime vuonna Ranskassa. 2 voitettua peliä ja äskettäinen kumppanivaihto, joka näyttää tekevän hänelle hyvää.

Fermin Ferreyra, toinen kuuluisa hahmo Ranskassa, hävisi 3 erässä näiden karsintojen toisella kierroksella.