Kahden viimeisen vuoden aikana naisten sarjan 20 parhaan joukossa ovat kolme parasta etenemistä Jennifer Denécheau, Alexise Duchêne ja Marie Boura.

Jennifer Denécheau: + 144 paikkaa

Jennifer Denéchau voittaa parhaan etenemisen tittelin 129 sijalla kahdessa vuodessa. Hän on nyt 2. ranskalainen, kun taas jälkimmäinen oli 15. kauden 144 lopussa.

Alexise Duchêne: +80 paikkaa

Alexise Duchênesta on myös puhuttu paljon viime aikoina radalla. padel Ranskan kieli. Vaikka hän oli kaksi vuotta sitten vasta 97. Ranskassa, hän onnistui ylittämään 2 parhaan rajan viime marraskuussa. Hän sijoittui Ranskassa 20. sijalle. Tämä on hänen paras sijoituksensa.

Marie Boura: +26 paikkaa

Marie Boura on 3. pelaaja tässä rankingissa 19. Ranskan sijalla. Ei oikeastaan ​​yllätys, sillä Jennifer (Denécheau) ja Marie pelaavat säännöllisesti yhdessä.

Ja vuonna 2023 Alexise Duchêne ohittaa Jennifer Denécheaun. Charlyne Tonda kuuluu loogisesti kolmen parhaan joukkoon, koska hän on usein Alexisen kumppani.