Lissabon isännöi 3 .-- 9. Marraskuuta Euroopan mestaruuskilpailuja padel järjestänyt Euroopan assosiaatio padel. Joukkueen menestyksen lisäksi Espanja voitti kaiken tasaisessa luokassa.

Täysi laatikko Espanjaan! Itse asiassa miehillä se on Uri Botello et Javi ruiz joka voitti sen 6/7 6/4 6/3 Javi Garrido ja Álvaro Cepero -paria vastaan. Naisilla Carolina navarro et Paula Josemaria voitti 6/1 6/4 Bea Gonzálezia ja Mari Carmen Villalbaa vastaan.

Miesten finaali oli jännittävä ja pelattiin yksityiskohdissa. Vahvan ensimmäisen erän jälkeen, joka ulottui tie-breakiin, Garrido-Cepero-pari saa viimeisen sanan 7/6. Sitten Botello ja Ruiz tulivat järkkensä toisen sarjan päättyessä 6/4 heidän hyväkseen. Lopulta he ottivat ratkaisevan sarjan voittaakseen 6/3.

Naisille peli oli melkein yksisuuntainen. Carolina Navarro ja Paula Josemaria korjasivat ensin vastustajansa ensimmäisellä kierroksella voittamalla 6/1. Bea Gonzalez ja Mari Carmen Villalba reagoivat sitten, mutta oli jo liian myöhäistä, toinen setti päättyi 6/4.

Valokuvahyvitykset: Eurooppalainen facebook-sivu Padel Yhdistys