Madridin WPT Masterin naisten kahdessa välierässä on hyvin erilaiset kasvot.

Jos Marrero / Salazar pääsevät Amatriain / Llaguno-parin kustannuksella tarkkuutta, voimakkuutta ja hallintaa täynnä olevan kokouksen aikana, se ei ollut sama Navarro / Reiterille, joka tarjosi keskinkertaisen suorituskyvyn vastaan Alayeto-kiikareille. Huolimatta Andalusian kollegansa hyökkäyksissä ja puolustuksessa tekemistä yksilöllisistä hyökkäyksistä, vasenkätinen C.Reiter teki virheettömämpiä virheitä koko pelin ajan ja kaksosien voitto sallittiin ilman sirpaleita.

Miehistä vähiten voimme sanoa, että lauantai oli erittäin tunnepitoinen päivä. JM Diaz / Sanchez sitoutui Belan / Liman kanssa 50 minuuttiin häviääkseen ensimmäisessä erässä 6-4 ja jossa JM Diazin piti työskennellä säästääkseen 5 asetuspistettä palveluksessaan 4-5, turhaan. .

Suuri tekninen suorituskyky jatkui, kun Lima evakuoitiin sivutörmäyksen seurauksena kentän seinää vasten (4-4 tasattu toinen sarja).

Toinen kokous tarjosi turnauksen suurimman urheilullisen yllätyksen, Sanyo / Mieres aiheutti todellisen korjauksen ensimmäisessä sarjassa (6-1 32 minuuttia pelaamista) päivän vastustajilleen, sijoitus 7 WPT. Mutta nuori Moyano ei ansainnut sitä ja osasi lisätä pelitasoaan kylvää vähitellen epäilyjä Sanyo / Mieres -leirillä. Ottelu päättyi kolmanteen sarjaan ja vahvisti ottelun trendin, kun Sanyo ja Mieres olivat laskeneet vartijansa, Moyano Grabiel voitti lopulta.