Sofia Araujo ja Virginia Riera, Cupra FIP -finaalin suuret suosikit, voittivat tänään finaalissa Jessica Castelloa ja Anna Cortilesia vastaan!

Loistava tapa lopettaa yhteistyö! Virginia Riera ja Sofia Araujo, joiden oletetaan kulkevan omalla tavallaan pelaamaan ensi kaudella Patty Llagunon ja Eli Amatriainin kanssa, ovat suorittaneet varainhoitovuoden 2020 täydellisesti.

Heidän jälkeensä ensimmäinen osallistuminen Final Masteriin (jonka aikana he ottivat kierroksen Marrero / Ortegassa puolivälierissä), he voittivat Cupra FIP -finaalin menettämättä yhtään sarjaa! Mukava tapa tulla täyteen ympyrään, he, jotka ovat onnistuneet nuorten uransa paras kausi.

Kahdeksas pari klo World Padel Tour asettaa itsensä 7 / 5 6 / 2 Jessica Castelloa ja Anna Cortilesia vastaan, jotka ovat vastustaneet sarjaa, ennen kuin repivät vähän, Cortiles, hieman loukkaantunut, joutui soittamaan fysioterapeutille. Kaksi pelaajaa, jotka erottuvat myös ensi vuonna WPT: llä, loppuvat silti hyvällä pohjalla finaalilla Cupra FIP -finaaleissa.

Viimeinen kansainvälinen turnaus padel 2020 on nyt ohi, nähdään vuonna 2021 uusi erittäin houkutteleva luku, jolla on hyvä paketti upouudet parit !

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !