Ruotsin eliminointisarjan jälkeen, ranskalaisten viimeiset toiveet olivat Lontoossa FIP Rise Rock Lane Chiswickissä.

Leygue ja Cassetta pysähtyvät 1/8

Kolmanneksi sijoittuva ranskalais-italialainen pari Leygue/Cassetta tähtää turnauksen välieriin. Perjantaina pelattuaan hyvin, Leygue ja Cassetta aloitti suosikkina portugalilaista Fazendeiro/Araujoa vastaan. Ja Alfonso Fazendeiro ja Pedro Araujo uhmasivat jossain määrin todennäköisyyttä voittaa kovassa taistelussa 7 / 6 7 / 6. Ranskalainen ei piilottanut turhautumistaan ​​eilen Instagramissa ja keskittyy nyt siihen FIP Bordeaux'n nousu.

Ei mikään ihme naisille

Lauantaina neljä ranskalaista pelaajaa oli edelleen kilpailussa, mukaan lukien 100 % tricolor-pari. Se on ohi Wendy Barsotti. Élodie Invernonin korvannut ranskalainen ja ruotsalainen Baharak Soleymani hävisivät kahdessa erässä. Espanjalainen TS5 Fernandez/Exposito 6. 4.

Fiona ligi ja hänen espanjalainen joukkuetoverinsa Élisabeth Nogueras pysähtyvät myös 1/8-finaalissa. Ranskan ja Espanjan pari hävisi kahdessa erässä 6 / 3 6 / 4 vastaan Norton/Fernandes-turnauksen TS3.

Ei 1/2-finaali tricolor-parille Touly / Soubrié. Saavutettuaan vahvan suorituskyvyn 1/8-finaalissa espanjalaisia ​​Niñoa ja Maestrea vastaan (voitto 6/7 6/3 6/3), ranskalaiset kohtasivat TS1 turnauksesta. Vuori oli liian iso trikoloreille, he hävisivät kolmessa erässä 6/1 3/6 2/6 Ana Varo Ramosia ja Laura Gomezia vastaan.