Sekä miehillä että naisilla ykkönen voitti tässä FIP Star Elchen turnauksessa, jota he hallitsivat melko selvästi.

Araujo / Riera tietysti

Uusi FIP Star voitti Virginia Riera ja Sofia Araujo. Suosikit vallitsevat 6 / 4 7 / 6 finaalissa Tamara Icardoa ja Sandra Hernandezia vastaan. Turnaus, jota he ovat hallitsevat maailmanlaajuisesti, menettämättä sarjaa kilpailussa. He tulevat olemaan läsnä Kanariansaarilla perjantaina yrittää lisätä otsikkoa kaavioihinsa, elleivät he tee uudelleen hyödyntäminen WPT: ssä Tämä viikko !

virginia riera sofia araujo halata hymyä

Yanguas / Blanco moottoritien varrella

Miesten puolella numero 1 siemen lensi myös turnauksen yli. Miguel Yanguas ja Adrian Blanco eivät ole tehneet yksityiskohtaisesti. Turnauksessa ei menetetty sarjaa, ja finaalissa melko hiljainen voitto finaalissa Marc Quilez / Salva Oriaa vastaan: 6 / 2 7 / 5. Kaatuneet finalistit pystyivät lohduta Alicanten WPT: n jälkeen, missä he pääsivät kilpailuun, klo 15, ja missä he voittivat toisen preprevian kierroksen suorissa sarjoissa.

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !