Tänä viikonloppuna 4. ja 5. heinäkuuta merkittiin uudelleen Padel kilpailussa Alsacessa: sarjan 1 siemenet varmistettiin ja tietyt joukkueet paljastettiin. Federico Costantino ja Christophe Henry voittavat todellakin "avoimen" ja Clara Gomez & Ilona Gomez Klein -pari voittaa naisten turnauksen!

Neljällä rekisteröidyllä naisjoukkueella oli lauantaina tapaaminen kilpailemaan tittelistä. Kaksi Reichstett-pelaajaa, jotka sijoittuivat 4. ja 2. ranskalaiseksi, toimivat suosikkina keskustelujen alkuvaiheessa eivätkä vapisseet saadakseen voittoa.

Miesten puolella 16 joukkuetta oli läsnä lähtöviivalla, ryhmävaihe lauantaina ja viimeinen arvonta sunnuntaina valikossa. Paikoilla oli vain 8 lippua jaettavaksi sunnuntaina, ja paikat olivat kalliita hakea kauniin Elsassin auringon alla.

Jos siemenet 1 Costantino Henry ja 3 Sirbu Laloy (voittaja hänen ensimmäinen P1 helmikuussa) osallistui välieriin, läsnäolo pari Bauduin-Olivier (turnauksen alin sijoitus) oli yllättävämpi. Ja ”äkkikuoleman” pelissä Costantino-Henry löysi parin finaalista Feist Breysach, todellinen turnauksen paljastus, mano à mano, jota paikan päällä läsnä oleva yleisö voi arvostaa innostuneesti.

Ensimmäisten kaupunkien voitto jännityksen lopussa 20-18 kolmannen supertasapelissä mutta epäilemättä tämä uusi pari nähdään jälleen hyvin pian paikallisella radalla.

Kaikkien mielestä järjestäjäryhmän vastaanoton laatu ja kahden erotuomarin (Aldric Bastid & Gilles Feist) työ näiden kahden päivän aikana on kiitettävä.

Le padel jatkaa oikeuksiaan Alsacessa ja yleisemmin Grand Estissä, ja tulevina viikkoina on useita turnauksia. TCPR kutsuu myös kaikki kilpailijat viikonloppuna 8. ja 9. elokuuta Tom Impressioniin Padel turnaus, jossa ohjelmassa on P250 Men ja P100 Women!

Järjestön jäsenet ympäröivät avoimen turnauksen voittajia.

Vaikka hän löysi padel noin kymmenen vuotta sitten Italiassa Vincent omistautui sille vasta liian monen tennisturnauksen "ensikerran" jälkeen. Ei paljon paremmin bandeja, hänet koulutettiin uudelleen erotuomariksi, ainoa tapa olla vielä paikalla finaalin aikaan! Urheilua yleensä rakastava tämä Normanin ulkomaalainen Alsacessa yrittää saada sinut seuraamaan urheilun uutisia. Padel "suuressa idässä".