Belasteguin ja Yanguas voittivat hullun ottelun palatakseen 1 erään kaikkialla Arroyota ja Rubioa vastaan. Voitto kolmessa erässä: 2-6, 6-3, 6-4 yli kahden tunnin pelin jälkeen. Tämän voiton ansiosta he pääsevät puolivälieriin.

Päivän muissa otteluissa myös 1-sijoitetut naiset ja miehet vahvistivat asemansa. Juan Lebron ja Ale Galan hallitsivat Ricoa ja Gutierreziä suorissa sarjoissa (6-1, 6-4), kun taas espanjalaiset Ari Sanchez ja Paula Josemaria putosivat Martinezin ja Goenagan 6-2, 6-1.

Sijattu 2, Triay / Ortega, vaelsi Fernandez-Bidahorriaa vastaan ​​(6-0, 6-1). Edelleen naisten arvonnassa kaksoissisarukset Alayeto päättivät espanjalais-italialaisen parin Carolina Orsi / Patti Llaguno radan kolmessa erässä.

Illalla miesten arvonnassa meitä kohdeltiin päivän yllätyksenä 5:n sijoitetun Ruiz / Tellon tappiolla, jonka voitti Del Castillo / Benitez (7-6, 6-2).

Argentiinan pari Stupaczuk / Di Nenno, sijoittui 2, taisteli kovasti voittaakseen espanjalaiset Sanz ja Nieto kolmessa erässä (4-6, 6-3, 6-3).

Erityismaininta Chingottolle ja Paquito Navarrolle, jotka tekivät vaikutuksen Foro Italicon yleisöön voittamalla erittäin vakavan ottelun Ramirez / Munozia vastaan ​​(6-3, 6-1).

Lopuksi Collombon / Iglesiaksen voitto Merino / Nogueiraa vastaan ​​kahdessa erässä: 2-6, 3-6.

Ranskalais-espanjalainen pari pelaa puolivälieränsä kaksoissisaruksia Alayetoa vastaan ​​keskiradalla kello 09 pelatun ottelun jälkeen.

Ottelua seurataan suorana Canal + Sport 360:ssä.