Kiinteän ottelun kirjoittajat, Jeremy Scatena et Sergio icardo sai paremman Alvaro Montiel ja Pablo Deltell 2 erässä, 6-2 6-4 ja 58 peliminuutissa tällä karsintakierroksellaItalia Majuri Premier Padel.

Rauhoittaa. Tämä ei ole Jérémy Scatenan ensimmäinen ominaisuus, sillä hän on suhteellisen räjähtävä pelaaja sekä pelissään että luonteeltaan. Tänään näin ei kuitenkaan käynyt. Vaikka hän olikin kirjoittanut joitain välähdyksiä, trikolori osasi säilyttää tyyneytensä ja rauhallisuutensa, kun asiat eivät välttämättä menneet hänen mukaansa ja erityisesti tässä toisessa erässä, joka olisi voinut olla ansa (tauko vastustajille tilanteessa 3-2). Sergio Icardolla, joka oli tänään metronomi, johdonmukaisuudellaan sekä kykyllään puolustaa ja välttää virheitä, ranskalais-iberialainen kaksikko tiesi, kuinka helpottaa itselleen voittoa ja karsintaa.

Lopputulos: Victory Scatena / Icardo 6-2 6-4

Jeremy ja Sergio kohtaavat seuraavassa ottelussa välisen kohtaamisen voittajat Cayetano Rocafort / Jose Carlos Gaspar à Agustin Salandro/Lautaro Mambrini paikasta finaalipöytään.