1. painos My Padel Kierros Toulousessa Padel Club oli iso turnaus, jossa monet suurista ranskalaisista pariskunnista kohtaivat toisiaan. Mutta vahvimmat olivat tänä viikonloppuna Jérémy RITZ ja Maxime MOREAU, meidän on jälleen kerran sanottava heidän voittonsa Padel Club du Mas de Perpignan muutama kuukausi sitten.

Miehille: 2 kiivasta välierää

Jérémy RITZin ja Maxime MOREAU: n seikkailu olisi voinut päättyä välierän loppuvaiheessa. Huolimatta JP PELLICIERin (Club du Mas / Perpignan) ja Justin GARNIE (Le Spot In / Rennes) ensimmäisestä yhdistymisestä, he eivät menneet pitkälle, varsinkaan 1. sarjassa kyseenalaistamaan turnauksen voittajia. Ehkä väärin pidettyjen otteluiden heikoina, he myivät ihonsa kalliisti menettääkseen lopulta 7/6 - 6/3.

Jérome FERRANDES / Kevin FOUQUET -parit voittivat kapeasti 11/9 supertiimitaulussa paikallisia Bastien BLANQUE / Laurent IMBERTia vastaan ​​korkeatasoisen ja monen käänteisen ottelun lopussa.

Erittäin kiivaassa finaalissa nähtiin voitto mahtavan Jérémy RITZ / Maxime MOREAU 10/6 -parin maalissa super-tie-breakissä.

Suuri hälytys joka tapauksessa läpäiseville Ranskan mestareille

Tyttöjen joukossa ei ole yllätyksiä välierissä finaalin 4 pelaajan läsnä ollessa Padel

Géraldine SOREL / Virginie PIRONNEAU voitti Line MEITES / Carine VIDAL -parin 2 sarjassa

Laura CLERGUE / Audrey CASANOVA voitti myös Déborah ALQUIER / Elodie DAMIANO -parin 2 sarjassa

Finaali oli erinomaisella tasolla hetken 4 sopivimman pelaajan vastakkainasettelun kanssa.

Aixoises Laura CLERGUE / Audrey CASANOVA, hallitseva ranskalainen mestari, sai viimeinkin viimeisen sanan voittamalla 10/8 super-tie-breakissä ja siten kostaa SORELille ja PIRONNEAU: lle, jotka olivat voittaneet heidät Lyonissa. muutama viikko.

Hyvät yöunet ... ja olemme taas lähtemässä seuraavan pysäkin järjestämiseen Club de l'Hersille 9. ja 10. heinäkuuta!