Näissä MM-kisoissa padel joukkueittain Portugalissa, Ranskan miesten ja naisten joukkueet sijoittuivat 11. ja 9. sijalle.

Ranskalaiset naiset pääsivät seuraavalle maailmalle

Ranskalaiset naiset aloittivat maailmancupin Portugalissa melko huonosti viime viikolla.

Meksikosta ja Espanjasta koostuvassa monimutkaisessa uima-altaalla bluesilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin voittaa Meksikoa vastaan ​​edistyäkseen kilpailun viimeiseen vaiheeseen. Ranska kuitenkin häviää lopulta 2 peliä yhdelle meksikolaisia ​​vastaan.

Espanjaa vastaan, joka on kilpailun suuri suosikki, joka kunnioittaa asemaansa voittamalla kilpailun myöhemmin uudelleen, Ranska ei voi tehdä mitään siihen pisteeseen asti, että hän ottaa vain yhden pelin 3 pelatusta ottelusta ...

Mutta he lopulta onnistuvat lopettamaan nämä mestaruuskilpailut positiivisella nuotilla. He voittavat ensin ottelunsa chileläisiä vastaan ​​(3/0) ja saavuttavat sitten erittäin hyviä otteluita sijoittamalla Belgian (2/1) viimeisessä ratkaisevassa ottelussa: 6/4 7/6. Ranska sijoittui yhdeksänneksi 9: sta ja saavutti siten automaattisen karsinnan vuoden 12 MM - kisojen seuraavaan painokseen padel joukkueittain.

Pettymys miesten puolella

Heidän miespuoliset kollegansa olivat toisaalta hieman pettyneitä, vaikka he päättyivätkin hyviin kokouksiin ja iso voitto Saksaa vastaan ​​voitti 3/0.

Sijoitettu melko tasapainoiseen uima-altaaseen Paraguayn, Belgian ja Italian kanssa, bluesilla oli mahdollisuus esiintyä hyvin tässä C-altaassa ja välttää siten suurten maiden kansakuntia. padel viimeisen vaiheen mahdollisen vastakkainasettelun aikana.

Mutta ranskalaiset eivät voineet hyödyntää tätä avointa allasta sijoittumalla kolmanneksi kahdella tappiosta ja katumuksillaan Paraguayta (2-1), sitten Italiaa (2-1) ja voittoa Belgiaa (3-0) vastaan. .

Luokitteluotteluissa, pettymyksistä huolimatta, Ranska syntyy uudestaan ​​tuhkastaan ​​saavuttaakseen erittäin hyvät esitykset. Ensin Yhdysvaltoja vastaan, joka taistelee 3-0, mutta myös tappiosta 2/1, Portugalia vastaan, joka on yksi parhaista kuolemaryhmään kuuluvista maailmanmaista (Brasilian ja Espanjan kanssa) ), jossa Ranska ei mennyt kaukana feat. Viimeinkin Saksaa vastaan ​​Ranska saavutti virheettömän pelaajan 3/0.

Kun tämä on 11. sija 16: sta, heidän on läpäistävä pätevyys, jotta heillä olisi oikeus palata tähän kilpailutasoon.

Loppujen lopuksi Espanja säilyttää tittelin naisten joukossa voittamalla Argentiinan 3-0. Miesten joukossa se on Argentiina, joka uudistaa tittelin voittamalla Espanjan 2-1 sen jälkeen, kun Sanyo / Belasteguin (ARG) -pariskunta ottelussa 2 pelasti kansakunnan 3. sarjassa tulemalla takaisin viiteen paikkaan kaikkialla ollessaan johti 5/5 ja mursi Espanjan hyväksi.