Fernando Belasteguin ja Juan Martin Diaz hallitsivat padel maailmanlaajuinen pää ja hartiat yli 13 vuoden ajan, legendaarinen pari.

ennen tehdä upea pari Pablo Liman kanssa, Fernando Belasteguin oli yhteydessä Juan martin diaz. Tulosten kannalta tämä pari on epäilemättä paras historiansa padel. Kaksi miestä olivat 13 vuotta ensimmäisen maailmaparin aikana.

Nämä kaksi miestä saavuttivat monia samanlaisia ​​tekoja 23 peräkkäistä turnausta voitettu, sillä loppujen lopuksi vuosi ja yhdeksän kuukautta ilman tappiota, valtava! JMD ja Bela hallitsivat täysin Padel Pro Tour sitten World Padel Tour, kaikessa 170 voittoa 191 finaalissa.

Vaikka kilpailu oli tuolloin kenties vähemmän kovaa kuin tänään, Diaz / Belasteguin koki a jakamattoman dominoinnin ajanjakso, kun radalla oli erittäin vahvoja pelaajia : Pablo Lima, Mati Diaz, Juani Mieres, Sebastian Nerone, Maxi Sanchez, Paquito Navarro, Sanyo Gutierrez tai Cristian Gutierrez muutamia mainitakseni.

Juhlistaaksemme tätä uskomatonta paria, jätämme sinulle erittäin suuren ottelun, jonka he olivat voittaneet mielessään: voitto Fuengirola 2012 -turnauksen finaalissa Mieres / Limaa vastaan: 7/5 7/6.

Xan on fani padel. Mutta myös rugby! Ja hänen virkansa ovat yhtä röyhkeitä. Useiden fyysinen kouluttaja padel, hän paljastaa epätyypilliset viestit tai käsittelee ajankohtaisia ​​aiheita. Se antaa sinulle myös vinkkejä kehon kehittämiseen padel. On selvää, että hän asettaa loukkaavan tyylinsä kuin kentällä padel !