Ensimmäinen virallinen FFT-turnaus hyväksyttiin padel Ranskassa järjestettiin 28. ja 29. maaliskuuta 2015 Royal Rivieralla Padel Klubi Beausoleilissa (Alpes-Maritimes). 27 joukkuetta ilmoittautui, 43 ottelua pelattiin kahdella kentällä kahden päivän aikana.
Aurinko oli myös siellä juhlimaan tätä ensin Ranskassa. Kaunis ilmapiiri, erittäin eloisia pelejä, joita ryhmäjärjestelmä pelaa, sitten finaalipöytä verkossa. Kaikki ottelut taisteltiin 9 ottelun parhaan puolesta tasan tauko 8: lla kaikkialla. Christian Collange, Tennis Soleilin johtaja ja Club de padel :

FFT on palauttanut padel jonkin aikaa. Liittovaltion hyväksyntä on ollut voimassa tämän vuoden 1. maaliskuuta lähtien, ja koska turnaus oli tarkoitus järjestää maaliskuun lopulle, oli meille tärkeää olla ensimmäinen. Toimitimme tiedoston ja saimme hyväksynnän 2 päivää ennen turnauksen alkua. Se oli hieman tiukka ajoituksen suhteen, mutta oli hyvä käynnistää ensimmäinen liittovaltion turnaus Ranskassa. Homologoinnin etuna on saada houkutella parhaat pelaajat ja jotta pelaajat pystyvät sijoittumaan. Kaikki turnauksemme padel hyväksytään nyt järjestelmällisesti.

Tämän ensimmäisen painoksen voittajat ovat Laurent Bensadoun ja Jérémy Scatena eliitti-luokassa, jotka voittivat Lionel Vinciguerran ja Julien Ottomanin pisteillä 9/5. Laurent ja Jérémy ovat, kuten sisäpiiriläiset tietävät, parhaista ranskalaisista pelaajista, he ovat voittaneet useita ranskalaisia ​​mestaruuskilpailuja ja edustaneet Ranskaa kansainvälisissä kilpailuissa.
Toivot-luokassa Patrick Cédras ja Grégory Galliano voittivat viimeiset 9-6 ottelua Luis Serranoa ja Damien Millecampeja vastaan.

Kristina Clément, yksi parhaista ranskalaisista pelaajista ja animoi kuninkaallisen Rivieran Padel Club ilmoittaa, että seuraava painos järjestetään 6. ja 7. kesäkuuta miesten turnauksella JA myös naisten turnauksella!