Padel Magazine - Mutta mikä turnaus! Hän antoi meille yllätyksiä, hauskaa ja arvostetun lopputuloksen!

Palataan takaisin puolivälieriin ja välieriin, joissa näimme maailman ykkönen ja toisen turnauksesta ennen finaalia kahden parhaan parina padel olivat läsnä turnauksessa samaan aikaan ... Jotain mitä ei ollut koskaan tapahtunut tällä kaudella.

On sanottava, että maailmanluokan pelaajat ovat osoittaneet hampaitaan jo jonkin aikaa nähdessään mestareita padel.

Juan ja Bela ovat olleet poissa radalta kolme viikkoa (ja 2 avautumista). Johtopäätös: Tämä antoi toisen hengityksen kaikille suorille kilpailijoille.

Kyllä, he voivat voittaa maailman parhaat pelaajat ja jopa kuuluisat kuninkaat ja ruhtinaat padel.

Ensimmäiset suuret voittajat tässä eepoksessa ovat tietysti Sanyo ja Maxi, jotka saivat meidät unelmoimaan!

Tässä he ovat, he alkavat voittaa toisen peräkkäisen tittelin voittamalla Cristian Gutiérrezia ja Matías Díazia vastaan ​​4 erässä: 4-6, 7-6, 6-2 ja 6-3.

Silti se oli vaikeaa! Kuinka voisi ennustaa tällaisen tuloksen muutama viikko sitten. Saniolla ja Maxilla oli vielä finaalissa valtava pari, jolla oli kaikki, jotta he tekisivät folion: Cristian Gutiérrez ja Matías Díaz hyväilivät maailman 3. sijaa.

Mutta tämä niin nuori pari todistaa itsensä ja osoittaa, että heillä on valtava potentiaali. Hän pystyy varmasti kilpailemaan kahdesta ensimmäisestä sijasta ensi vuodesta.

Sanyo Gutiérrez ja Maxi Sánchez eivät siis ole voittaneet sattumalta näitä kahta peräkkäistä turnausta, joissa he ovat osoittaneet voimaa ja auktoriteettia.

Buenos Aires Open -tittelin yhteenotto jatkuu muistissamme pitkään ...

Sanyo ja Maxi eivät olleet vielä allekirjoittaneet hyvää aloitusta ja olivat yllättyneitä puolustuspuolueesta ja vastustajiensa taktisesta pelistä. Sanyo ja Maxi menettävät ensimmäisen sarjan 6/4.

Toinen sarja ripustettiin hyvin tämän parin kanssa, joka antoi enemmän, mutta joka ei voinut voittaa Cristiania ja Matthiasia. Mutta tie-break oli hyvin hallittu ja palkittiin Sanyo ja Maxi heidän dominoinnistaan ​​tässä toisessa sarjassa.

2. ja 3. sarja olivat hiilikopioita. Selkeä Sanyon ja Maxin ylivalta. Ja he voittivat tämän toisen avoimen.

Nämä kaksi paria taistelevat 3. sijasta. Tapaa Villa Carlos Pazissa Cordoban maalla oppiaksesi muusta tästä kiehtovasta sodasta!